Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de Oya yine Eror verdi, izleyenler delirdi!

Ufak Tefek Cinayetler’de Oya yine Eror verdi, izleyenler delirdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de 28. bölümüyle ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler’deki kaza olayından sonra izleyenlerden ilginç tepkiler geldi.

Merve’nin tüm kötülüklerine karşın Oya’nın tavırlarına çok kızan izleyenler, Burcu’dan daha fena olduğunu düşünüyorlar artık Oya’nın.

Oya, Merve’nin kendisini öldürtmeye çalıştığını anladıktan sonra iyice çıldırdı.

Hamile olduğunu öğrendiği halde son derece tedbirsiz bir şekilde Merve’yi de yanına alıp açık açık her şeyi konuşmaya kalkıştı.

Merve ne yapmış olursa olsun, Oya, tamamen evli bir adamı ayartmış ve ondan çocuk sahibi olmaya çalışan bir kadın gibi göründü adeta.

Kendince Merve ile yüzleşmeye çalışan Oya, yine aptalca hamlelerle Merve’yi korkutacağını sanıp Serhan’la nasıl tanıştıklarını, aşklarını anlattı durdu. Haliyle Merve’yi iyice delirtti.

Oya’nın intikam almaya çalışırken bile bu kadar saçma ve plansız bir şekilde Merve’nin karşısına çıkması, izleyenleri çok kızdırdı.

Ufak Tefek Cinayetler'de Oya yine Eror verdi, izleyenler delirdi! 7

Sosyal medyada “Oya’nın beynine şifalı su bile yaramaz!” “Oya bu sahnede çok itici olmuş. Kadının kocasını al elinden, üstüne hamile kal, Merve’nin ne olduğu en azından belli sinsirella”, “Oya havalı başladı, sonunda yalvardı”, “Oyacım bu salaklığın kaçıncı seviyesi?”, “40 yılda bi hamile kalmış, düşürmeye mi çalışıyor”; “Karnında bebekle artistlik yapıyor Kezban!” “Tam Oya akıllandı dedik salaklıkta üst seviyeye çıktı!”, “Oya sen bir daha denize gir, aklın eror verdi yine!”, “Oya’daki de pişkinlik, yüzsüzlük”; “Kozlar senin elindeyken alacağın intikamın içine ettin!” şeklinde pek çok yorumla Oya’nın yaptığının büyük bir hata olduğunu vurguladılar.

Merve gibi kurnaz, entrikacı ve oyunlarını akıllıca kurgulayan birinin karşısında Oya’nın kendince intikam alma, yüzleşme olayı, yine tamamen kendisine döndü. Dolayısıyla izleyenler de Oya’nın çoğu zaman haklıyken haksız duruma kendisini düşürüp durmasından çok sıkıldı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER, TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Merve’nin “Kocamla yatıyorsun. Bıktım ben senin yıllardır mağdur edebiyatından” sözleri izleyenlerin de Merve’ye haklı görmesine neden oldu.

Merve tabii duydukları karşısında delirince direksiyonu kırdı. Yaşanan kazadan yine kurtulmayı başaran Merve, araçta sıkışıp kalan Oya’ya da hiç bir insaf göstermedi. “Sen herkese her şeyi söylersin” diyerek olayların duyulmasındansa Oya’yı ölüme terketmeyi göze aldı.

Bakalım haftaya nasıl gelişmeler yaşanacak?

İşte herkesi delirten Oya ve Merve’nin hesaplaştığı o anlar: