Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de şaka gibi sahne!

Ufak Tefek Cinayetler’de şaka gibi sahne!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamları Star Tv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil ile Mert Fırat’ın rol aldıkları Ufak Tefek Cinayetler’e izleyiciden eleştiri geldi.

Yayınlanan 26. bölümde Oya’nın Kadın Doğum Doktoru olmasına rağmen, arkadaşına güvenip çocuk sahibi olmak için ilaç almasına izleyici veryansın etti.

Tıp Fakültesi okumuş bir insanın nasıl hiç bir şüphe duymadan ve yeterince araştırmadan böyle bir duruma inandığına izleyenler akıl sır erdiremedi.

Serhan ile ilişkisinden sonra çocuk sahibi olma isteği artan Oya, yaşadığı intihar olayından sonra asla çocuk sahibi olamayacağının söylenmesi nedeniyle yeni tanıştığı Elif’in sözlerine inanmasına sosyal medyadan tepki geldi.

“Kadın Doğum Doktoru kadının böyle şeylere inanmasına mı gülelim, yoksa Merve’nin samimiyetine pirim vermesine mi bilemedik! Saçmalık” sözleriyle olayı eleştiren bir izleyicinin yanında “Senaryoyu çaycı mı yazıyor”, “5 yaşında çocuk mu dizinin senaristi” şeklinde diziye yorumlar yağdı.

Ufak Tefek Cinayetler'de şaka gibi sahne! 7

Bir doktorun böyle bir duruma konulmasına tepki veren izleyiciler, Merve’nin çevirdiği dolaplara dikkat çekerek “Bir tek Merve mi akıllı bu dizide?” yorumlarını yapıyorlar.

Ayrıca Elif’in Oya’nın hastalanmasına neden olmasından sonra, bir doktor olarak Oya’nın nasıl hastaneye gitmediği, durumu kötüleşmesine karşın hala araştırmamasına da izleyenler çok şaşırıyor.

Bir diğer konu da Elif ve Merve işbirliği oldu sosyal medyada. Merve ve Elif arasında yapılan işbirliğine tam olarak anlam veremeyen izleyiciler, Elif’in Oya’dan ne gibi bir hesabının olduğunu da bir türlü anlayamadıklarını belirtiyorlar.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bir anda ortaya çıkan Elif, Oya’yı gerçekten fakülteden mi tanıyor? Peki onunla ne gibi bir alıp veremediği var? Merve’nin oyununa neden alet oldu? İşte bu sorular hala yanıtını bulamadı.

Diziye heyecan katmaya çalışırken hikayede yaşanan bu karmaşıklıklar izleyiciyi iyice gerdi. “Yeter artık saçmaladınız, izlemeyeceğim artık, her hafta aynı şey!” diyen izleyenlerin sayısı sosyal medyada her geçen gün artıyor.

Bakalım, sezon sonuna doğru dizi toparlayıp izleyicinin beklentisine uygun hikayeler sunabilecek mi?

İşte tepkilere neden olan dizinin 27. bölüm tanıtımı: