Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in Oya’sına tepki büyüyor! O baklayı çıkar artık, sinir oluyoruz!

Ufak Tefek Cinayetler’in Oya’sına tepki büyüyor! O baklayı çıkar artık, sinir oluyoruz!

tarafından zk zk
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in son dönemde en çok eleştirilen karakteri Gökçe Bahadır’ın oynadığı Oya.

Lisedeyken kız arkadaşlarından uğradığı iftira sonucu çok zor günler geçiren Oya, yıllar sonra onlardan intikam almak istiyor ama bu kez yine örümcek ağına yapışıp kalıyor adeta. Okuyup doktor olan Oya’nın pasif halleri, söylemesi gerekenleri bir türlü söyleyememesi, artık ekran başındakilere de adeta saç baş yolduruyor.

Sosyal medyada da diziyi izleyenler Oya’nın Serhan’la bir türlü konuşamaması, bazı gerçekleri saklayıp durması, Burcu’nun hamilelik yalanını bir şekilde söyleyememesine büyük tepki verdi.

Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar da konuya değinerek Oya’nın herkesi delirten durumlarını köşesindeki yazıda ele almış. Bakın hepimize nasıl tercüman olmuş:

“ANLAYACAĞI DİLDEN…

“Ufak Tefek Cinayetler”de (Star TV) Oya kardeşime naçizane bir önerim olacak. Bak canım kardeşim. Sendeki şu bakla merakını kabul edebilirim. Ama o baklayı ağzında tutma alışkanlığına hakikaten sinir oluyorum…

Çıkar ağzından şunu. Serhan’a git “Seviyorum işte, var mı diyeceğin” de. Mehmet’e sor, “Burcu’nun karnında çocuk filan yok. İki evlat babasısın. Hamile kadın neye benzer, hâlâ anlamıyor musun?”…

Ve her çağrıldığın yere tuzluğu kaptığın gibi koşup gitme. O tıp diplomasını sana nasıl verdiler be bacım? Malum o bölüme girmek de bitirmek de matematik ister!”