Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ufuk Bayraktar’ın Dayı filminden bir kez daha taciz şikayeti!

Ufuk Bayraktar’ın Dayı filminden bir kez daha taciz şikayeti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar’ın başolünde yer aldığı Dayı isimli filmin çekimleri devam ediyor. Adana’da yapılan çekimlerde geçtiğimiz günlerde bir taciz iddiası ortaya atılmıştı. Sinema Televizyon Sendikası’nın da hukuki olarak takip edeceği mesajını verdiği iddiaya göre Makyöz Alev Ünal Nayir ve kuaför Metin Tektaş, oyuncu tarafından sözlü ve fiziksel tacize maruz kaldıkları, tehdit edildikleri iddiasını ortaya koymuştu.

Ufuk Bayraktar ise yaptığı yazılı açıklamada hassas olduğu kızı ile ilgili sette yaşanan bir durum nedeniyle sert davranmış olabileceğini, kızı ile tanımadığı kişilerin el kol şakası yapmasından rahatsız olduğunu ifade etmişti. Ufuk Bayraktar, “Hanımefendi setin ortasında gelip bana ailemin ve çocuklarımın yanında hakaret etmeye kalktığı için cevap verdim. Babalık duygumdan dolayı sert cevap vermiş olabilirim” ifadesini kullanmıştı.

Dayı filminde yaşanan bu gelişmelerin ardından bir taciz şikayeti daha geldi. Bu sefer de çocuk oyuncu koçu Yağmur Çağlan, görüntü yönetmeninin sözlü tacizine maruz kaldığını belirterek şikayette bulundu.

Önceki gün yaşanan bu olay sonrası Yağmur Çalan, Tarsus Polis Merkez Amirliği’ne giderek şikayetçi oldu.

Yağmur Çağlan, ifadesinde şunları söyledi: “Filmin Tarsus çekimlerinde, Mehmet Türksoy Gölebeyi isimli şahıs ‘Hişşt kızlar’ diyerek kaşıyla atı gösterdi. Baktığımızda erekte olmuş atın cinsel organı ile karşılaştık. Gölebeyi imalı bir şekilde ‘Dikkat edin ha’ deyip kahkahalar atarak güldü. Gururum kırıldı. Setteki işimden ayrılarak İstanbul’a döndüm. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim. Olay sırasında film ekibindeki tüm arkadaşlar bana destek çıktı. Bu beni çok mutlu etti.”