Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nilperi Şahinkaya’ya 2020 yılı çok uğurlu geldi!

Nilperi Şahinkaya’ya 2020 yılı çok uğurlu geldi!

tarafından ker_def

Nilperi Şahinkaya hem özel hem iş yaşamında mutluluk içinde bir dönem geçiriyor… Blu Tv’de Kerem Bürsin ile birlikte Aynen Aynen isimli dizide yer alan oyuncu, farklı bir karakterle hayranlarının karşısına çıkmakta. Oyuncu ayrıca Kanal D ekranında da yeni sezonda Yeni Hayat dizisinde yer alacak.

Çekimleri Mart ayında başlayan ve pandemi nedeniyle de Temmuz ayında ekibin yeniden sete döndüğü Yeni Hayat dizisi de yeni sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi olacak.Serkan Çayoğlu ile evli bir çifti canlandıran Nilperi Şahinkaya, partneriyle iyi bir uyum yakalamasıyla da dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, özel yaşamında da şarkıcı Emre Yusufi ile bir süredir aşk yaşıyor. Mutlu bir birlikteliği olan Nilperi Şahinkaya, özellikle karantina sürecinin ilişkileri için çok faydalı olduğunu söyledi.

Posta gazetesinin haberine göre pandemi döneminde uzun süre evde kalmaları nedeniyle bir tartışma yaşamadıklarını belirten ünlü oyuncu, “Bekliyordum ben öyle şeyler ama hiç olmadı. Çok güzel gitti hatta birbirimize daha çok bağlandık” dedi.