Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş’in o kasları niye yaptığı anlaşıldı! İddialı dizisi yakında geliyor!

Uğur Güneş’in o kasları niye yaptığı anlaşıldı! İddialı dizisi yakında geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynadığı Yılmaz karakterine Aralık ayında veda eden Uğur Güneş, yeni dizisi için hummalı bir çalışma içinde. Bu kez bir madenciyi oynayacak olan oyuncu, Adana’dan İstanbul’a döndükten sonra verdiği bir röportajla dikkatleri çekti.

Uğur Güneş’in atv’deki dönem dizisinden ayrılışı izleyiciyi şaşırtırken, daha veda sahnesi yayınlanmadan önce başka bir diziyle anlaştığı gündeme gelmişti.

Oyuncu, bu ayrılığın senaryo ile ilgili olduğu ve zaten beklendiği şeklindeki açıklaması ile birlikte yeni dizisi hakkında da ilk kez konuştu.

Sokakta magazin muhabirleriyle karşılaşan Güneş, TV100 kameralarına yeni dizisi hakkında bilgi verdi. Oyuncu, Gold Film imzalı yeni dizisi Kanunsuz Topraklar için “Heyecanlıyız, yakında çekimlere başlayacağız, kısa bir hazırlık dönemimiz var” açıklamasını yaptı.

Zonguldak’ta bir maden ocağında çalışan Davut isimli bir kişiye hayat verecek olan oyuncu, dizinin çekimlerinin de Mayıs ayında başlayacağını duyurdu.

1930’larda geçen hikaye için İstanbul’da döneme uygun bir plato hazırlanmakta. Uğur Güneş, bu yıl dizi için İstanbul’da olacağını belirtirken “Özledim ama trafik olduğu için biraz zor olacak. Adana’da trafik yok, orası çok sıcak ama…Bakalım İstanbul’dayız artık bu sene” diye konuştu.

Uğur Güneş'in o kasları niye yaptığı anlaşıldı! İddialı dizisi yakında geliyor! 7

Bu arada sık sık instagram sayfasından spor yaparken fotoğraflarını paylaşan oyuncu, kaslı haliyle de dikkatleri çekiyordu. Oyuncu, dizi için mi vücut geliştirdiği sorularına, “Bir hazırlık sürecim oldu. Öyle bir diyet programı vardı, o bitti. Şimdi eski forma girdim” açıklamasını yapıyor.

Bu arada Covid 19 salgını nedeniyle de fazla dışarıya çıkmadığını, çok dikkat ettiğini, genelde evde olduğunu belirtti.

Usta isim Faruk Teber’in yönetmenliğini üstlendiği ve yine usta kalem Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı dizi için döneme uygun binalar Kemerburgaz’da inşa edilmekte.

İşte Uğur Güneş’in röportajı…