Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu espri bombası çıktı! Piercing’li güzel Sevda Erginci! İlayda Alişan’ın setteki sürpriz misafiri!

İrem Helvacıoğlu espri bombası çıktı! Piercing’li güzel Sevda Erginci! İlayda Alişan’ın setteki sürpriz misafiri!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üçü de şu anda ekrandaki dizileriyle gündemde. Başarılı oyunculukları ile rol aldıkları dizileriyle konuşuluyorlar. Ekranda farklı karakterleri oynarken beğeni toplayan üç oyuncu da sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da dikkat çekiyorlar.

İrem Helvacıoğlu, Sevda Erginci ve İlayda Alişan, rol aldıkları projelerde performanslarıyla beğeni toplayan isimler. Şu anda üçü de ekranda. Bu üç oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım…

İlk sırada Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i olarak kariyerinde hızlı bir sıçrama yaşayan İrem Helvacıoğlu var. Oyuncu, yeni dizisi Seni Çok Bekledim ile ekranlarda. Ancak dizisi yakında final yapacak.

Özcan Deniz ile başrolünde oynadığı dizi, ne yazık ki tutmadı! Star TV, diziyi bitirme kararı verdi. Fakat İrem Helvacıoğlu moralini bozmuyor. Zira bu tür durumlar, ekrandaki her oyuncunun başına sıklıkla gelmekte.

İrem Helvacıoğlu, Nefes karakterini oynarken, sosyal medyada çok az paylaşım yapıyordu. Karakterinin imajını bozmamak için böyle bir yol izlediği düşünülüyor. Ancak ne zaman dizi bitti, İrem Helvacıoğlu da bir anda açıldı adeta!

Üstelik ne kadar esprili bir kişilik olduğu da yaptığı paylaşımlara yansıyor. Oyuncu, eğlenceli, güler yüzlü ve enerjik bir kişilik olduğunu ortaya seriyor. Üstelik setin en hınzırı olarak da adı bile çıktı!

İşte o esprili paylaşımlarından birisi de aşağıda. Oyuncu, paylaşımına ananaslı limonlu özlü söz bile yazmış…

İrem Helvacıoğlu espri bombası çıktı! Piercing'li güzel Sevda Erginci! İlayda Alişan'ın setteki sürpriz misafiri! 11

İlayda Alişan ise şu sıralar Masumiyet dizisiyle kariyerinde çok başka bir süreç yaşıyor. Alişan, dizide oynadığı Ela karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Başrolde Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ’dan adeta rol çalıyor!

Başarılı performansıyla çok konuşulan bir isim oldu. Oyuncunun son yaptığı paylaşımda ise yeğeninin sete ziyarete geldiği görülüyor.

İrem Helvacıoğlu espri bombası çıktı! Piercing'li güzel Sevda Erginci! İlayda Alişan'ın setteki sürpriz misafiri! 12

Ablasının kızı ile poz veren oyuncu, minik ziyaretçisi Ayşe Nil ile verdiği pozu paylaştı instagram sayfasında. Teyzesini ziyarete gelen Ayşe Nil’in keyfi pek yerinde değil anlaşılan! İşte teyze yeğenin o anları…

İrem Helvacıoğlu espri bombası çıktı! Piercing'li güzel Sevda Erginci! İlayda Alişan'ın setteki sürpriz misafiri! 13

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin Turna Hatun’u Sevda Erginci de aşağıdaki pozlarını paylaşmış son olarak. Oyuncu, Milliyet Gazetesi’ne verdiği röportaj için çekilen fotoğraflarını paylaştı instagram’dan.

Röportajında sosyal medyaya mesafeli durduğunu, çok gerçekçi bulmadığını belirten Erginci, çok etkin bir kullanıcı da değil. Sadece uyum sağlamaya çalıştığını belirtiyor.

Fotoğraflarına beğeni yapanlardan birisi de Yasak Elma dizisinde ablasını oynayan Eda Ece oldu.

Bu arada fotoğrafındaki piercing detayı da dikkat çekiyor. İşte oyuncunun paylaşımı:

İrem Helvacıoğlu espri bombası çıktı! Piercing'li güzel Sevda Erginci! İlayda Alişan'ın setteki sürpriz misafiri! 14

İrem Helvacıoğlu espri bombası çıktı! Piercing'li güzel Sevda Erginci! İlayda Alişan'ın setteki sürpriz misafiri! 15