Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Yücel’in yeni dizisi Kaçak’ın adı değişti! Dizide kimler rol alıyor?

Uğur Yücel’in yeni dizisi Kaçak’ın adı değişti! Dizide kimler rol alıyor?

tarafından zk zk

Star TV’nin yeni sezon için iddialı yapımı Kaçak dizisi ile ilgili yeni bir haber gündeme geldi. Hazırlıkları süren ve yakında çekimine başlanacak olan dizinin adı, yayınlanmadan değiştirildi.

Erol Avcı’nın patronu olduğu TMC Film’in imza atacağı dizi, ekrana gelmek için gün sayıyor. Bugüne kadar “Canım Ailem” başta olmak üzere birçok ses getiren sıcak aile hikayesine imza atan Selin Tunç’un kaleme aldığı dizinin yeni adı son dakika yeni bir değişikliğe karar verilmezse Mavera oldu. Uğur Yücel’in hem yönetip hem de başrolünü oynayacağı dizide, Uğur Yücel’in kızını son dönemin gözde oyuncularından Melisa Şenolsun oynayacak. Bu sezon pek çok dizi teklifi alan ancak Mavera”da karar kılan Şenolsun’un büyük aşk yaşayacağı partnerine ise Şükrü Özyıldız hayat verecek.

Medyatava’da Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Adana’da çekilecek dizinin güçlü kadrosunda Bodrum Masalı’yla dikkatleri üzerine çeken Ezgi Şenler, Gülçin Santırcıoğlu, Deniz Hamzaoğlu ve İran asıllı ünlü oyuncu Şebnem Hassanisoughi de yer alıyor.