Ana sayfa Dizi Haberleri Ulaş Tuna Astepe’nin Barbaroslar dizisine devam etmek için bir şartı var!

Ulaş Tuna Astepe’nin Barbaroslar dizisine devam etmek için bir şartı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin ilk sezonu tamamlanınca birçok izleyici burukluk yaşadı. Çünkü yayınlanmasının öncesinde büyük beklentiler yaratılmış, sezon içinde kırılmalar yaşanmış ve sezon sonuna doğru da izleyici ilgisini büyük oranda kaybetmiş bir dizi gerçeği ortaya çıktı.

Engin Altan Düzyatan’ın da projeye veda ettiğinin ortaya çıkması, Pelin Akil ve Caner Topçu gibi isimlerin ayrılması gibi birbiri ardına gelen haberler de moralleri bozmuştu. Ancak ikinci sezon için yeniden ayağa kalkma hamleleri başlatıldı.

Hem senaryo değişiyor hem oyuncu kadrosu baştan aşağıya yenileniyor. Ayrıca hikayede yeni dönemde Hızır karakterine odaklanılması planlanıyor. Ancak bu noktada Ulaş Tuna Astepe’nin durumu da sorgulanmaya başlandı.

Ulaş Tuna Astepe'nin Barbaroslar dizisine devam etmek için bir şartı var! 7

Engin Altan Düzyatan gibi, Ulaş Tuna Astepe de diziye veda edecek mi? Bu soru birçok kişinin aklını kurcalıyor. Yapılacak olan değişimin boyutu büyük ve oyuncunun projeye devam etmek için de bir şartı olduğu belirtiliyor.

Tabii ki bu şart en büyük eksikliğin yaşandığı senaryo noktasında yaşanıyor. İkinci sezon senaryosunu görmek isteyen Ulaş Tuna Astepe, kararını buna göre vermeye niyetli.

Yeni dönemde Zülküf Yücel gibi etkili bir senaristin senaryoyu şekillendirecek olması iyi bir adım ama zaman kısa ve yeni sezona böyle büyük bir projenin revize edilmiş halinin yetişmesi de hiç kolay gözükmüyor.