Ana sayfa Dizi Haberleri “Umay Karay ölemez” isyanı çıktı! Kardeş Çocukları dizisine tepki var!

“Umay Karay ölemez” isyanı çıktı! Kardeş Çocukları dizisine tepki var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeş Çocukları dizisinin 17. bölümü 26 Mayıs Pazar akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluştu.

Dizinin sezon finalinde Nur Fettahoğlu’nun canlandırdığı Umay Karay karakterinin öldüğüne yönelik görüntüler birçok dizi izleyicisini adeta çıldırttı. Umay’ın gerçekten ölüp ölmediği yeni sezonda orta çıkacak. İzleyiciler Amay Karay’ın ölmesini istemediklerini belirten mesajlar paylaştılar.

Öncelikle eşi Reşat Karay tarafından öldürülmek istenen Umay’ın o anlarını izleyelim:

Peki Kardeş Çocukları dizisi hayranları Umay Karay’ın bu durumu için ne yazdı?

Sosyal medyadaki yorumlarda dikkat çeken ifade “Umay Karay ölemez” şeklinde…

Diziyi Umay için izlediklerini belirten çok sayıda kişi var. Reşat karakterine hayran olan birçok izleyici de bu duruma anlam verememekte. “Resmen ilk bölümde hayran olduğum Reşat’ı sezon finalinde nefret ettirdiniz, helal olsun senarist” diye yazan bir hayranın mesajı büyük destek buldu.

Umay’ın ölmediğini içecekte zehir olduğunu anladığını ve zehirlenmiş numarası yaptığını düşünenler de bir hayli fazla…

Mehmet Aslantuğ’un canlandırdığı Yıldırım karakteri de vuruldu. Yıldırım’ın ölüp ölmemesinin izleyicide çok ciddi bir etki yaratmadığı görülüyor. Ayrıca birçok izleyici Yıldırım’ın değil de İdil’in öldüğü fikrini paylaşmakta.

Ancak Umay Karay karakterinin ölmesini istemeyen izleyiciler, yeni sezonda en çok bunu merak ettiklerini dile getiren mesajlarda bulundular.

“Umay Karay ölemez” diyen çok fazla dizi izleyicisi var.