Ana sayfa Dizi Fragmanları Umay Karay ölüp geri dönüyor! Kardeş Çocukları 18. bölüm fragmanında olay var!

Umay Karay ölüp geri dönüyor! Kardeş Çocukları 18. bölüm fragmanında olay var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında geçtiğimiz yılın başarılı dizisi Kardeş Çocukları, artık Pazar akşamları değil Salı akşamları ekrandaki yerini alacak. Dizinin 2. sezondaki ilk bölümü olan 18. bölüm 17 Eylül Salı akşamı saat 20..00’de ekranda olacak.

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban gibi önemli isimlerin yer aldığı Kardeş Çocukları dizisi bomba gibi bir bölümle 2. sezonuna başlıyor.

İlk sezonun finalinde vurulan Yıldırım beyin kurtulduğunu bir önceki fragmanda öğrenmiştik. Aynı şekilde Nur Fettahoğlu’nun canlandırdığı Umay Karay karakteri de kendini göstermişti.

Ancak yeni fragmanda Umay’ın sözleri herkesi şaşırtacak.Eşi tarafından zehirlenen Umay Karay, 1. sezon finalinde ölmüş gibi gösterilmişti. Ancak Umay ölmedi,geri döndü. Bu geri dönüş ise bambaşka olacak. 18. bölüm fragmanında Umay diyor ki, “Bu benim ikinci hayatım.Ben bütün yenilgilerimi, bütün korkularımı hepsini birincide bıraktım. Ben boşa ölmedim Ümran. Kaybettiğim ne varsa söke söke almaya döndüm..”

Umay’ın büyük planları var ve Ümran ne yapacak herkes merakta.

İşte 18. bölüm fragmanı: