Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Ünlü astrolog Nuray Sayarı uyardı; “Koç burcu bu hafta düşünmeden konuşmayın!”

Ünlü astrolog Nuray Sayarı uyardı; “Koç burcu bu hafta düşünmeden konuşmayın!”

tarafından sevda

Ünlüa strolog Nuray Sayarı Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında Koç burcu ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu, Sayarı; “Sevgili Koçlar bu hafta maddi konularda karmaşık düşünceler hayatınızı altüst edebilir,  kariyer ve iş alanlarınızda hızlı gelişmeler gerçekleşecek. Yeni Ay’ın Kova burcunda doğuyor olması hedeflerinizi ve beklentilerinizi de belirleyecek” dedi.

Koç burcunun özellikle bu hafta hızlı kararlar vermemesi gerektiğinin altını çizen Nuray Sayarı, “İşssiz Koçlar önünüze gelen iş tekliflerini iyice inceleyip kabul edin yoksa kendinizi büyük bir karmaşanın içinde bulabilirsiniz” dedi.

Nuray Sayarı Koç burcunu uyararak; “Bu hafta düşünerek konuşun, tutamayacağınız sözler vermeyin!” dedi. Özellikle bu hafta iş ve aşk hayatınızda düşünmeden konuşmalar yapmamaya, gereksiz güvensizliklerin içinde olmamaya içsel huzurunuzu korumaya özel gösterdiğiniz taktirde huzurlu olacaksınız diyen ünlü astrolog, “Sevgili Koçlar bu hafta sağlığınız gayet iyi ancak özellikle hafta sonu baş bölgenizde ağrılarınız olabilir, endişelenmeyin ama ihmal de etmeyin” dedi.