Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanal D’nin çok iddialı dizisi Yargı’nın afişi yayınlandı!

Kanal D’nin çok iddialı dizisi Yargı’nın afişi yayınlandı!

tarafından ker_def

Yeni sezonda hukuk temalı diziler bir hayli fazla olacak. O dizilerin başında ise Yargı geliyor… Seme Ergenekon’un 2 yıllık çalışması sonucu hikayesi oluşturulan dizi, Kanal D ekranında yakında izleyicilerle buluşacak. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin afişi paylaşıldı.

Dizinin ilk fragmanı da önceki gün yayınlandı ve çok ilgi gördü. İzleyicilerin tahmin ettiğinden de çok etkili bir hikayesi olduğu anlaşılan dizide, “Aileden birine ait utanç, ömür boyu gölgen olur!” mesajı dikkatleri çekti. Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, ilk tanıtımıyla büyük beğeni kazanan dizisi Yargı’nın afişi yayınlandı.

Kanal D'nin çok iddialı dizisi Yargı'nın afişi yayınlandı! 7

Çok yakında izleyici ile buluşacak dizinin senaryosu Sema Ergenekon imzası taşırken dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin yer alıyor.

Yargı sürükleyici hikayesiyle de bu sezonun en iddialı dizileri arasında yer alıyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yanı sıra oyuncu kadrosunda önemli isimler yer alıyor.

Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş gibi usta ve genç isimleri bir araya getiren ‘Yargı’, bir avukatla savcının bir cinayet vakasıyla yollarının kesişmesini ve bunun onların hayatında dönüşü olmayan bir kırılma noktası yaratmasını konu alıyor.

“En yakınındakine bile ne kadar güvenebilirsin?” sorusunu sordurtan ‘Yargı’ çok yakında Kanal D’de başlıyor!