Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu İlker Kaleli aşka geldi! Hayranları hiç alışık olmadıkları bu durum karşısında mest oldular!

Oyuncu İlker Kaleli aşka geldi! Hayranları hiç alışık olmadıkları bu durum karşısında mest oldular!

tarafından ker_def

Televizyogazetesi.com/Detay – İlker Kaleli izleyicinin karşısına en son 2020-2021 sezonunda Öğretmen adlı FOX TV dizisiyle çıkmıştı. Ancak, Öğretmen dizisi sadece 9 bölüm devam edebildi. Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncuyu hayranları bir hayli özledi.

İlker Kaleli’nin adı henüz bir projeyle geçmiyor ama ünlü oyuncu, şarkıcı Sıla ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme geliyor. 2021 yılının yaz aylarında aşk yaşamaya başlayan İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu’nun ilişkileri doludizgin devam ediyor.

İlker Kaleli, instagram hesabından yaptığı son paylaşımla sevgilisi Sıla’nın yeni yaşını kutladı. Oyuncu, sevgilisiyle birbirlerine aşkla baktıkları pozlarını paylaşarak, “Bana gülmeyi sevdirdiğin için teşekkür ederim. Yüzün hep gülsün. Nice senelere. İyi ki varsın” ifadelerini kullandı.

Oyuncu İlker Kaleli aşka geldi! Hayranları hiç alışık olmadıkları bu durum karşısında mest oldular! 8

Özel hayatıyla gündeme gelmeyi tercih etmeyen oyuncunun paylaşımı hayranlarını şaşırttı. Ünlü oyuncunun romantik paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan çifti birbirine çok yakıştıran hayranları paylaşıma kısa sürede yüzlerce yorumda bulundular. Sıla Gençoğlu da sevgilisinin paylaşımını yorumsuz bırakmadı. Ünlü şarkıcı paylaşımın altına. ‘Gülen yüzüne hayran’ yorumunu yaptı.

Oyuncu İlker Kaleli aşka geldi! Hayranları hiç alışık olmadıkları bu durum karşısında mest oldular! 9

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra, London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) oyunculuk okulunda oyunculuk eğitimi alan İlker Kaleli, 2012 yılında rol aldığı Kayıp Şehir adlı diziyle geniş bir kitle tarafından tanındı.

Oyuncuya şöhreti getiren yapım ise, 2015-2017 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Poyraz Karayel adlı dizi oldu. Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, görüşmekte olduğu işler olduğunu ancak henüz içine sinen bir senaryo ile karşılaşmadığını söylemişti.

Senaryo okumaya devam ettiğini anlatan oyuncu, “İnşallah yakın zamanda tekrar bir araya geleceğiz” diyerek setlere dönmek için istekli olduğunu söylemiş ve hayranlarını heyecanlandırmıştı.