Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Alperen Duymaz boşanacağı yönündeki iddialara ilginç bir yanıt verdi!

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz boşanacağı yönündeki iddialara ilginç bir yanıt verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son Yaz dizisindeki performansıyla kariyerinde sıçrama yaşayan, sonrasında rol aldığı BeIN CONNECT’te yayınlanan Erkek Severse dizisi de çok sevilen oyuncu Alperen Duymaz, özel hayatını göz önünde yaşamayı tercih etmeyen ünlü isimler arasında yer alıyor.

Son günlerde, Alperen Duymaz ile öğretmen eşi Kübra Kelkit’in peri masalını andıran evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı magazin basınında bomba etkisi yarattı.

Hürriyet Gazetesi’nden Mehmet Üstündağ, iki yıl önce sessiz sedasız nikah masasına oturan çiftin boşanacakları yönünde iddialar olduğunu belirten bir yazı kaleme aldı.

Alperen Duymaz, Çankırı’da öğretmenlik yapan çocukluk aşkı Kübra Kelkit’ten daha fazla ayrı kalmamak için düğününü öne alarak resmi nikah kıymış, Kelkit’in eş durumundan İstanbul’a tayin olmasını sağlamıştı. Duymaz’ın dizi setindeki yoğunluğu nedeniyle çift düğün bile yapamadan evlenmişti.

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz boşanacağı yönündeki iddialara ilginç bir yanıt verdi! 8

Mehmet Üstündağ yazısısında şu ifadeleri kullandı; “İstanbul’da bir okulda öğretmenlik yapan Kübra Kelkit’in, Alperen Duymaz’ın ‘ışıltılı hayatı’na hep mesafeli durduğu biliniyordu. Ancak şimdi öğrendiğime göre Kelkit’in bu hayata ayak uyduramaması ipleri koparmış.

Hatta çift geçtiğimiz günlerde Duymaz’ın menajeri Cem Tatlıtuğ’un doğum günü partisine katılmayarak, dedikoduları alevlendirmiş. İlişkilerine ara verdikleri söylenen çiftin hâlâ aynı evde yaşadığı da gelen bilgiler arasında. Umarım ikili evliliklerine bir şans daha verir ve peri masallarına olan inancımızı sarsmaz.”

Magazin basınında çıkan bu haberlerin ardından Alperen Duymaz instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı. Oyuncunun bu paylaşımı hayranları tarafından, çıkan haberlere yanıt olarak  yorumlandı ve ‘En güzel cevap’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz boşanacağı yönündeki iddialara ilginç bir yanıt verdi! 9