Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız’dan sonra Yemin dizisine veda eden Gökberk Demirci ve Can Verel yeni bir yola girdi!

Özge Yağız’dan sonra Yemin dizisine veda eden Gökberk Demirci ve Can Verel yeni bir yola girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında 4 sezon çekilen Yemin dizisinin çekimleri tamamlandı. Dizinin ekrana gelen bölümleri ise stoklardan oluştuğu için artık ekip yeni bölüm çekimi yapmıyor. Stoklar bittiği zaman da dizinin yayından kalkmış olacak. Stokların ne kadar daha süreceği ise bilinmiyor.

Yemin isimli günlük dizi sayesinde hem Gökberk Demirci hem de Özge Yağız büyük popülerlik kazandı. Dizinin 4 sezonunda da yer alan Gökberk Demirci’yi Emir karakterinde izledik. Özge Yağız isi Reyhan olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Özge Yağız projeden ikinci sezon finalinde ayrıldı ve sonrasında da farklı yapımlarla kendisini bir hayli geliştirdi.

Şimdi ise dört sezonluk çekimlerin ardından hem Gökberk Demirci hem de Can Verel için yeni bir dünyanın kapıları açıldı. İki oyuncuya da birçok teklif geliyor.

Yemin dizisinin bitmesinin ardından Gökberk Demirci yeni bir imaj ile herkesi şaşırtırken, partneri Özge Yağız ile aylar önce yaşanan ayrılık da bitti ve çift yeniden aşklarına devam etme kararı aldı. Dört sezon boyunca çok yorulduğunu açıklayan Gökberk Demirci, kendisi için dinlenme sürecinin başladığını söyledi.

Özge Yağız'dan sonra Yemin dizisine veda eden Gökberk Demirci ve Can Verel yeni bir yola girdi! 9

Kendisine gelen projeleri değerlendiren Gökberk Demirci, son durumunu şu şekilde anlattı: “Şu an benim değerlendirme sürecim. Beni değerlendiriyorlar, ben değerlendiriyorum. Senaryo okuyorum. Hem biraz dinleniyorum hem bazı iş görüşmelerim oluyor. Bir yandan tatil yapmaya çalışıyorum. Şu an plansız programsız bir süreçteyim. Dizimiz yeni bitti, hala stoklarımız yayınlanmaya devam ediyor. Böyle bir süreç, belirsiz bekleyiş. Her an sürprizler ile dolu olabilir.”

Yemin dizisi ile birlikte büyük dikkat çeken isimlerden birisi de Kemal karakterini canlandıran Can Verel oldu. Aslında Can Verel’i izleyiciler daha önce farklı yapımlardan tanıyor. Selena ile sektöre adım adan ve ardından Papatyam isimli dizide uzun süre rol alan Can Verel, bunların yanı sıra; Aşk Laftan Anlamaz, Arka Sokaklar ve Sen Anlat Karadeniz isimli dizilerde de bulundu.

Özge Yağız'dan sonra Yemin dizisine veda eden Gökberk Demirci ve Can Verel yeni bir yola girdi! 10

Yemin dizisindeki 4 sezonluk zorlu yolculuktan sonra dinlenme kararı alan Can Verel, Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu Alim Yapım’dan Leylifer isimli günlük diziden teklif gelince ise, senaryosunu çok beğendiği için sete çıkmaya ikna oldu. Oyuncu, “Senaryo beni çok heyecanlandırdı” diyerek dinlenmek yerine yeniden sete çıkmayı tercih ettiğinden bahsetti.

Camila Duarte Çakır ile başrolü paylaşan Can Veren, hem rol arkadaşını övdü hem de yeni dizisinden bahsetti.

Özge Yağız'dan sonra Yemin dizisine veda eden Gökberk Demirci ve Can Verel yeni bir yola girdi! 11

Oyuncu, açıklamasında şunları söyledi: “Diziden çok memnunum. Hakikaten setin ilk günü de sanki bu yapımla çalışıyormuşum gibi, arkadaşlık inanılmaz. Camila, hayatımda tanıdığım en egosuz, mütevazi, çok yetenekli, pırlanta gibi kalbi var. Çok seviyorum onu. İyi bir partner kazanmaktan ziyade iyi bir dost kazandım, dostlar kazandım. Birçok arkadaşımız aile havası yaşatıyor. Çok keyifli ve güzel gidiyor.”