Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting rekortmeni Alparslan Büyük Selçuklu dizisine sürpriz bir karakter daha katıldı!

Reyting rekortmeni Alparslan Büyük Selçuklu dizisine sürpriz bir karakter daha katıldı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1’de pazartesi akşamları yayınlanan Akli Film imzalı reyting rekortmeni Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, güçlü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla izleyiciden tam not alıyor. Aksiyon dolu dönem dizisi her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrollerde buluşturan dizide, Sultan Alparslan’ın 1048 – 1071 yılları arasındaki Anadolu’yu fetih süreci anlatılıyor. 27. Bölümde sezon finali yapacak diziye yeni bir oyuncu katıldı.

Başarılı isim Sedat İnci’nin yönetmenliğini yaptığı, Emre Doruk’un hem proje tasarımını ve senaristliğini üstlendiği dizinin kadrosuna son olarak Cansu Tuman dahil oldu. Başarılı oyuncu Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Aysu Hatun karakterini canlandırıyor. Aysu Hatun, Emre Bulut’un hayat verdiği Afşin Alp’in partneri olarak dün akşam ilk kez seyirci karşısına çıktı.

Reyting rekortmeni Alparslan Büyük Selçuklu dizisine sürpriz bir karakter daha katıldı! 7

Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi alarak, 2015 yılından itibaren dizilerde oynamaya başlayan Cansu Tuman; Kiralık Aşk, Ufak Tefek Cinayetler, Öğretmen ve son olarak yemin dizisinde yer almıştı.

Sevilen dizi Yemin’in üçüncü sezonunda Feride karakteriyle izleyicilerin karşısına geçen Cansu Tuman, fakat dördüncü sezonda başrol kadın oyuncusunun değişmesiyle diziye erken veda etti. Bir süredir ekranlardan uzak kalan ve farklı projeleri değerlendiren genç oyuncu, Alparslan Büyük Selçuklu dizisi öncesinde at binme dersleri almış. Bu keyifli anları sosyal medya hesabından da paylaşmıştı.