Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü oyuncu Kubilay Aka, takipçisinin dehşet sözlerini ifşa etti! Dava açıyor!

Ünlü oyuncu Kubilay Aka, takipçisinin dehşet sözlerini ifşa etti! Dava açıyor!

tarafından zk zk

Çukur dizisinde oynayan Kubilay Aka, bir süre önce final yapan Bir Litre Gözyaşı dizisinde oynayan Miray Daner ile Vatanım Sensin dizisinde sevgili olmuş ve birlikteliklerini de mutlu bir şekilde sürdürürken sosyal medyadan gelen iğrenç bir mesaja çok sert bir tepki verdi!

Aka, Instagram’da Miray Daner’in paylaştığı bir fotoğrafa iğrenç bir yorum yapan takipçisine dava açacak.

Daner bir takipçisinin kendisine attığı mesaj sonrası adeta küplere bindi. Bir kadın hayranı yakışıklı oyuncuya Instagram üzerinden, “Hayatımda gördüğüm en iğrenç çiftsiniz. Sen Miray’dan ayrılmadığın sürece inşallah annen ve kız kardeşin tecavüze uğrar” şeklinde iğrenç bir mesaj attı.

Ünlü oyuncu Kubilay Aka, takipçisinin dehşet sözlerini ifşa etti! Dava açıyor! 8

Kubilay Aka, “Sizlerin dilek ve eleştirilerinize sonsuz saygım var. Ama kadın tecavüzünün desteklenmesine ve bunun annem ile kız kardeşim üzerinden yapılmasına öfkem var” deyip bu kişiye dava açacağını açıkladı.

Aka açıklamasında “Bir önceki hikaye paylaşımımda gördüğünüz bir damla değil bir sürahinin taşmasıdır. Bir insanın sizlerin istediği gibi yaşaması mümkün değil. Dizi karakterleri kurgulanmış ve canladıran kişinin rol yaparak izleyiciye yansıttığı hayal ürünüdür.” notunu düştü.

Ünlü oyuncu Kubilay Aka, takipçisinin dehşet sözlerini ifşa etti! Dava açıyor! 9