Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Onur Tuna sosyal medyada ezber bozdu! Oyuncudan romantik paylaşım!..

Ünlü oyuncu Onur Tuna sosyal medyada ezber bozdu! Oyuncudan romantik paylaşım!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Yakışıklı oyuncu Onur Tuna’nın meslektaşı Yasemin Yazıcıyla aşk yaşadığı yaklaşık iki ay önce ikilinin sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıkmıştı.

Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan, magazine pek fazla konu olmayan Onur Tuna, yaptığı sosyal medya paylaşımlarında da özenli tavrını sürdürüyordu. Bir süredir kalbinin boş olduğu bilinen Onur Tuna’nın geçtiğimiz aylarda yaptığı bir paylaşım oyuncunun hayranlarını şaşırttı.

Onur Tuna’nın kalbini, meslektaşı Yasemin Yazıcı’ya kaptırdığı paylaşımlarıyla ortaya çıktı! Çiftin tatil için Filipinler’e gittikleri, instagram paylaşımlarıyla görüldü. Onur Tuna’nın son instagram paylaşımı da çiftin ilişkisinin tüm hızıyla devam ettiğinin göstergesi oldu.

Ünlü oyuncu Onur Tuna sosyal medyada ezber bozdu! Oyuncudan romantik paylaşım!.. 7

Yakışıklı oyuncu, sevgilisinin doğum gününü sosyal medya paylaşımıyla kutladı. Onur Tuna paylaşımında sevgilisiyle birlikte fotoğrafını yayınlayarak, Yasemin Yazıcı’ya ithafen; “Güzel sevgilim. İyi ki… iyi ki doğmuşsun. Sen hep yanımda, önümde ol” ifadelerini kullandı.

Bu tarz fotoğrafları Tuna’nın sayfasında görmeye alışkın olmayan hayranlarına da oyuncunun paylaşımı sürpriz oldu. Instagram’da 2.8 milyon takipçisi olan Onur Tuna’nın hayranları fotoğrafa, ‘Hep mutlu olun!’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı ‘Alihan” karakteri ile büyük çıkış yakalayan Onur Tuna, ardından Mucize Doktor dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Oyuncu, geçtiğimiz sezon Fox TV’de ekrana gelmeye başlayan Mahkum dizisiyle de çıkış yaptı. Başarılı oyuncu yeni sezonda Mahkum’un yeni bölümleriyle tekrar ekranlarda olacak.