Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü oyuncu Yalçın Menteş’e büyük vefasızlık! Her şeye hazırlıklı olun!

Ünlü oyuncu Yalçın Menteş’e büyük vefasızlık! Her şeye hazırlıklı olun!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Yalçın Menteş’e sanat camiasının ilgisizliği isyan ettirdi. Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tutulan Menteş’i ziyarete sanat camiasından kimsenin gitmemesi üzüntü verici bir gelişme… Ses sanatçısı Onur Akay konuyu gündeme taşıyan isim oldu.

Ses sanatçısı Onur Akay, bu sabah katıldığı canlı yayından Yalçın Menteş’le ilgili üzücü haberler verdi ve sanat camiasından hiç kimsenin hastaneye gitmediğini dile getirerek sitem etti.

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Yalçın Menteş’in yoğun bakıma kaldırıldığını duyuran ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bu sabah Menteş’in tedavi olduğu hastaneye gitti ve ünlü oyuncu hakkında bilgi aldı. Hastane çıkışında Onur Akay’ın açıklamaları, Beyaz TV’de yayınlanan ve Tahir Sarıkaya’nın sunduğu Uyan Türkiyem programından canlı olarak yayınlandı.

“HER ŞEYE HAZIRLIKLI OLUN”

Eşi ve çocuğu dışında hastaneye hiç kimsenin gelmediğini söyleyen ünlü sanatçı Onur Akay, “Yalçın Menteş, suni solunum cihazlarıyla tedavi görüyor ve uyutuluyor. Her şeye hazırlıklı olun dediler. Eşi ve çocuğu dışında hiç kimse hastaneye gelmemiş. Yalçın Menteş rahatsızlanmadan önce vefasızlıktan bahsediyordu. Şimdi de aynı vefasızlığı yaşıyor. Hastane ile görüştüm ve sanat camiasından hastaneye hiç kimse gelmemiş. Sanat camiası yine vefasızlığını gösterdi. Şu anda ise hastanede hiç kimse yok ve doktoru eşi ile çocuğuna sürekli bilgi veriyormuş. Menteş’in yaşadıkları gençlere, özellikle sanat camiasına ve bizlere örnek olmalı.” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Yalçın Menteş'e büyük vefasızlık! Her şeye hazırlıklı olun! 7

“AKCİĞER KANSERİ OLDUĞUNU SAKLIYORDU”

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında ‘Felaket Tellalı’ olarak ünlenen Onur Akay, “Uzun süredir Akciğer kanseri ile savaşıyordu ama herkesten saklıyordu. Ben kanser teşhisi konulduğunu bildiğim halde yazmadım. Çünkü kendisi rahatsızlanmadan önce bir tiyatro oyununda oynamak için hazırlanıyordu ve oynamayı çok istiyordu, ondan dolayı rahatsızlığının bilinmesini istemiyordu. Daha önce yaşadığı sorunlardan değil, kanser nedeni ile yoğun bakımda ve ciğerleri bitmiş durumda. Yalçın Menteş, bacağı kesildiği dönemde bile 30 yıllık şeker hastasıydı.” dedi.

Menteş’in, ağır şeker hastalığı nedeniyle 2013 yılında sağ bacağı kesilmişti.