Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü spiker, Kanal 7’nin Emanet dizisinde oyuncu oldu!

Ünlü spiker, Kanal 7’nin Emanet dizisinde oyuncu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında bu sezon başlayan yerli günlük dizi Emanet, dikkat çekmeye devam ediyor. Yemin ile birlikte hafta içi yayınlanmakta olan Emanet, önceki hafta Yemin’in hafta sonlarına alınması ile birlikte Kanal 7 ekranında hafta içi 5 gün süren tek yerli günlük dizi oldu…

Emanet dizisinin hikayesi dikkat çekiyor ve reytinglerde de yapım sergilediği başarılı performans ile Kanal 7’yi mutlu ediyor. Emanet dizisinde dikkat çeken bir başka durum daha var. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu’nun köşe yazısına da yansıyan bu durum, ünlü bir haber spikeri ile ilgili.

Emanet dizisinde “haberlerin esmer güzeli” olarak nam salan Gülay Özdem de yer alıyor… İşte bu detayı Ali Eyüboğlu, köşe yazısında şu sözlerle aktardı.

“Haberlerin ‘esmer güzeli’ Özdem’e bu kez hayatın biçtiği yeni rol, senaryosunu Nazmiye Yılmaz’ın yazdığı, Ayhan Özen ve Tamer Tunç’un yönettiği Karamel Yapım’ın ‘Emanet’ dizisinin kötü kadını İkbal…”

Ünlü spiker, Kanal 7'nin Emanet dizisinde oyuncu oldu! 7

Kanal 7’de geçtiğimiz sezon Yemin dizisinde Reyhan karakterine hayat veren Özge Yağız’ın ismi çok konuşuluyordu. Oyuncu yapımdan ayrıldıktan sonra ise bu sefer Emanet dizisinin oyuncuları konuşulmaya başlandı.