Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’da değişim sürüyor ama bu reytinglerin bu dizinin hakkı değil!

Zümrüdüanka’da değişim sürüyor ama bu reytinglerin bu dizinin hakkı değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonundaki naif hikaye ve karakterler ile öne çıkan Zümrüdüanka dizisi, pandemiden kötü etkilenen yapımlardan birisi olarak dikkat çekiyor. 6 aylık bir aradan sonra ikinci sezona başlayan ve değişen hikayesi ile izleyicileri bir türlü tatmin edemeyen Zümrüdanka’da İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu’nun yanı sıra kadroya Menderes Samancılar’ın da katılmış olması önemli bir gelişme olarak görülüyor.

Ceren Yılmaz ve Alp Navruz’un başrollerinde yer aldığı dizinin 17. bölümünden itibaren yönetmen Volkan Kocatürk tarafından çekiliyor olması, eski sıkıcı durumlardan çıkıp Serhat ile Zümrüt’ün yeniden bir araya geldiği hikaye dinamiğine geri dönülmesi önemli bir adım oldu. İzleyiciler bu geri dönüşü çok sevdi ve destek veriyor.

Sosyal medyada Zümrüdüanka hayranları, 18. bölümde yayınlanan Zümrüt ile Serhat’ın düğün sahnelerinden de çok etkilendiler. Birçok yorum paylaşıldı.

“Zümrüt ve Serhat evlendiler ya, gerisi boş kime ne olursa olsun” diye yorum bırakan izleyiciler, için bu hikayenin kahramanları onlar. Bu durum genil bir algı ve dizide farklı karakterlerin öne çıkması izleyiciler tarafından hoş görülmüyor.

Cihan ve Deniz gibi ikinci sezonda öne çıkartılan karakterler ne yazık ki, diziye farklılık katsa da izleyiciler tarafından o kadar da çok benimsenmedi.

Dizide izleyicilerin arzu ettiği ve görmek istediği manzaralar yansımaya başlasa da, değişimin ayak sesleri net bir şekilde duyulsa da reytingler noktasında bu durumun önemli bir yükselişe sebep olmadığını gözlemliyoruz.

Total grubunda 4’lü reytingleri aşarak iyi bir tutunma halindeki Zümrüdüanka dizisinin çok daha iyi sonuçlar alması beklenirdi. AB grubunda 3’ü bile bulamayan reytingler, ABC1’de bir miktar daha iyi sonuçlar olsa da, dizinin hakkı bu değil.