Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü yönetmen Yavuz Özkan’ın ölüm tarihi, Meltem Cumbul için kötü bir tesadüf oldu!

Ünlü yönetmen Yavuz Özkan’ın ölüm tarihi, Meltem Cumbul için kötü bir tesadüf oldu!

tarafından ker_def

Türk sinemasının ünlü yönetmenlerinden Yavuz Özkan, dün Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde hayatını kaybetmişti.

Televizyongazetesi/Detay – Sanat dünyasını, sevenlerini üzen bu vefatın ardından, pek çok ünlü isim, sosyal medyadan da Yavuz Özkan’ı andılar ve üzüntülerini dile getirdiler.

Bugüne kadar Maden, Filim Bitti, Yengeç Sepeti, Bir Kadının Anatomisi, Hayal Kurma Oyunları gibi eserlerin de aralarında olduğu 44 filmi yöneten Yavuz Özkan’ın ani ölümü herkesi üzdü.

Yarın (24 Mayıs Cuma) toprağa verilecek Yavuz Özkan’ın cenaze töreni öncesinde Meltem Cumbul da ünlü yönetmeni sosyal medya hesabından andı.

Cumbul, 22 Mayıs’ta hayatını kaybeden Yavuz Özkan’ın ölüm tarihiyle babasının ölüm tarihinin de aynı olduğunu belirtti ve şunları yazdı:

“22.05.2019 Babamla aynı gün kaybettiğim ilk filmim ‘Bir Sonbahar Hikayesi’ nin yaratıcısı , yönetmen #yavuzözkan Yıldızlar yoldaşın olsun.”

Ünlü yönetmen Yavuz Özkan'ın ölüm tarihi, Meltem Cumbul için kötü bir tesadüf oldu! 7

Yavuz Özkan kimdir?

Türk sinemasına senarist, yönetmen ve yapımcı olarak aralarında ’Maden’ (1978), ’Demiryol’ (1979),’Filim Bitti’ (1989),’Yengeç Sepeti’ (1994),’Bir Kadının Anatomisi’ (1995),’Hayal Kurma Oyunları’nın da olduğu 44 film kazandıran Yavuz Özkan Antalya Film Festivali, Adana Film Festivali, Ankara Film Festivali ve İstanbul Film Festivali, İskenderiye Film Festivali ve SİYAD’dan toplam 27 ödül kazanmıştı.