Ana sayfa Dizi Haberleri Unutulmaz dizi Halka hayranlarının umudunu perçinleyen gelişmeler var!

Unutulmaz dizi Halka hayranlarının umudunu perçinleyen gelişmeler var!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay –TRT1 ekranlarında 2018 yılında yayınlanan Halka dizisi, büyük kitlelere ulaşamasa da izleyenler için çok farklı, çok başarılı bir yapımdı. Dizinin ikinci sezon yayını beklenirken ani bir kararla çekimine ara verilmesi ve ilerleyen bir dönemde yenilerek tekrar yayınlanacağının söylenmesi de şaşırtmıştı.

2018 yılında tek sezon ve 19 bölüm olarak yayınlanan Halka dizisi, bugün her biri büyük üne kavuşan genç oyuncularıyla dikkat çekiyordu. Halka dizisinde usta oyuncular Nazan Kesal ve Ahmet Mümtaz Taylan’a Hande Erçel, Hazal Subaşı, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım ve Mehmet Yılmaz Ak gibi bugün birer yıldız olan genç oyuncular eşlik ediyordu.

Geçtiğimiz günlerde dizinin iki oyuncusu Hazal Subaşı ve Mehmet Yılmaz Ak’ın bir yemekte birlikte çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Hayranları da iki oyuncunun Halka dizisi için bir araya geldiği konusunda umutlandı. Görünen o ki hayranlarının bu umudu boşa çıkmadı.

Unutulmaz dizi Halka hayranlarının umudunu perçinleyen gelişmeler var! 7

İddialara göre Hazal Subaşı ve Mehmet Yılmaz Ak bu yemekte Halka dizisinin ikinci sezonu için bir araya geldi. Nitekim dizinin ikinci sezonunun çekileceği haberi kısa süre önce gündeme düşmüştü. Dolayısıyla bu iddianın doğru olma olasılığı yüksek.

Ancak her iki oyuncu da halen bir dizide rol alıyor. Dolayısıyla bu iddia izleyicilerin kafasında soru işaretine yol açtı. Hazal Subaşı TRT 1’de yayınlanan Kasaba Doktoru, Mehmet Yılmaz Ak da Kanal D’nin başarılı dizisi Yargı’da rol alıyor.

19 bölüm süren ve sona eren Halka dizisinden müjdeli haberi kısa süre önce Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu vermişti. Koloğlu, dizinin yeni bölümlerinin yazılmakta olduğunu, sekiz bölümün hazırlandığını, her bölümün bir saat olacağını belirttiği yazıda, TRT Dijital için hazırlanan Halka ile ilgili gelişmeleri aktarmıştı.