Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın karın kasları sosyal medyayı salladı!

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın karın kasları sosyal medyayı salladı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – İlk olarak 2018 yılında Gülperi dizisiyle ekrana gelen güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz ile başrolde yer aldığı Son Yaz dizisiyle dikkatleri üzerine çekti.

Oyuncunun son projesi ise Disney Plus’ın Dünyayla Benim Aramda adlı dizisi oldu. Dijital platform için çektiği dizide Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile başrolleri paylaşan oyuncu, dizinin çekimlerini kısa bir süre önce bitirdi.

Şu sıralar tatil yapan oyuncu sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. Tatil pozlarını hayranlarının beğenisine sunan güzel oyuncu güzel fiziğini de gözler önüne seriyor.

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın karın kasları sosyal medyayı salladı! 8

Hafsanur Sancaktutan’ın instagram hesabından art arda sıraladığı fotoğraflarındaki karın kasları hayranlarının gözünden kaçmadı. Oyuncunun hayranları fotoğrafları yorum yağmuruna tuttu.

Kısa sürede yüzlerce yorum alan paylaşıma; ‘Aşırı güzel fizik’, ‘Taş gibisin’, ‘Güzel ve harikasın’ gibi yorumlar yapıldı. Öte yandan, Hafsanur Sancaktutan’ın yeni dizisiyle de gelecek sezonun en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hafsanur Sanckatutan ise yeni sezon için gelen teklifler arasında çok iddialı bir diziyi tercih etti. Oyuncunun yeni projesi, Son Yaz gibi yine Fox TV ekranında izleyicilerle buluşması beklenen Beverly Hills isimli ünlü Amerikan dizisinin yerli versiyonu olacak.

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın karın kasları sosyal medyayı salladı! 9

Yerli Beverly Hills dizisi olarak öne çıkan projede bir grup liseli gencin başından geçen trajik olaylar anlatılacak. Dizide yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer oturacak.

Damla Serim’in senaryosunu yazdığı dizinin kadrosunda yer alması beklenen isimler arasında Mert Yazıcıoğlu ile Aslıhan Malbora isimleri de gündemde bulunuyor. Ayrıca Ahsen Eroğlu ve Selahattin Paşalı’nın da dizinin kadrosunda yer alması için teklifler aldığı gelen haberler arasında.