Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu, bu sefer bomba gibi yeni bir dizi ile geliyor!

Uraz Kaygılaroğlu, bu sefer bomba gibi yeni bir dizi ile geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Star TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisinde büyük bir değişim yaşandı. Neslihan Atagül’ün ardından diğer başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu da projeye veda etti. Bir tek Engin Akyürek kalmıştı ve Tuba Büyüküstün ile birlikte dizi artık bambaşka bir yolda ilerleyecek.

Uraz Kaygılaroğlu ise Bodrum’daki çekimleri bitince İstanbul’a geldi. Ünlü oyuncunun Cem Yılmaz ile evinde buluşması, sosyal medyada çok konuşuldu. Yılmaz, proje konuştuklarının mesajını verdi. Netflix için hazırlanan Ersan Kuneri isimli dizide Uraz Kaygılaroğlu’nun da rol alacağı ortaya çıktı.

Cem Yılmaz ile evinde buluşan Uraz Kaygılaroğlu, çıkışta ise kameralar tarafından görüntülendi. Sefirin Kızı dizisinde her şeyin çok güzel gittiğini söyleyen oyuncu, rol arkadaşı Neslihan Atagül’ün de sağlık durumunun iyi olduğunu, dinlendiğini ifade etti.

“Erşan Kuneri’yi dizi yapacak, işte o. Beraber olacağın inşallah” diyerek yeni projesini açıklayan Kaygılaroğlu, hayranlarını da çok mutlu etti.

Menajerlik ajansında çalışan Gamze Okutucu ile samimi pozunun aşk iddialarını beraberinde getirmesi ve ünlü oyuncunun da bu durumu ti’ye alan paylaşımlar yapması soruldu. Oyuncu, aşk iddiaları için doğru olmadığını ifade etti.