Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu, çok akıllı bir dizi kararı aldı!

Uraz Kaygılaroğlu, çok akıllı bir dizi kararı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Bilindiği üzere Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı dizisi artık Pazartesi akşamlarının bir numaralı dizisi… Kaygılaroğlu da Gediz karakteri ile müthiş bir popülerliğe doğru ilerliyor… Ancak önünde bir engel vardı. Zira, Sefirin Kızı bu kadar iddialı bir çıkış yapmışken Kaygılaroğlu’nun başka bir kanalda farklı bir kişilik sergilediği bir dizide olması iyi bir fikir değildi.

Yaz aylarında youtube’de başlayan Aynen Aynen dizisinden bahsediyoruz. Sonrasında Blu TV tarafından transfer edilen dizide Nilperi Şahinkaya ile Uraz Kaygılaroğlu,bambaşka bir proje yürütüyordu. Aynen Aynen dizisinin sert üslubu, sokak ağzı ve küfürlerin de yer aldığı sahneleri herkesi şaşırtıyordu.

Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni rolüne olumsuz etki yapmaya başladığı da görülmekteydi.Gediz karakteri ile dikkat çeken Kaygılaroğlu, Aynen Aynen dizisini bıraktı.

İşte bu karar çok önemli ve yerinde bir karar oldu.Zira Sefirin Kızı dizisindeki Gediz karakterinin imajını bozacak her türlü şeyden kaçınmak Kaygılaroğlu için olmazsa olmaz.. Aynen Aynen dizisinden ayrılmak ünlü oyuncu adına önemli ve çok yerinde bir karar olarak kayıtlara geçti.