Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu, nereden nereye geldi? Bir dönem Cem Yılmaz’ı izlerken, şimdi onun elinden ödül aldı!

Uraz Kaygılaroğlu, nereden nereye geldi? Bir dönem Cem Yılmaz’ı izlerken, şimdi onun elinden ödül aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında Sefirin Kızı dizisindeki performansı ile bir anda parlayan Uraz Kaygılaroğlu, ardından da Aşk 101 ve Erşan Kuneri isimli dijital dizilerle yeteneklerini bir kez daha sergiledi. Ünlü oyuncu, Üç Kuruş isimli Show TV dizisiyle de geçen sezon yine ekranda çok başarılı bir performans sergilemişti.

Bu emeklerinin karşılığını ödüllerle alan oyuncu, GQ Türkiye Men of The Year 2022 ödül törenine katıldı ve ”En İyi Erkek Oyuncu” ödülünün sahibi oldu. Oyuncu, çok mutlu olduğunu söylerken ekip arkadaşlarını da unutmadı ve şöyle konuştu:

“Çok mutluyum tabii ki, ekip arkadaşlarımla beraber bir maceradayız, bir yolculuktayız, emekler veriyoruz, karşılığını almak, takdir görmek onur verici.”

Eski eşi Melis İşiten’in tiyatro turnesinden birlikte döndüğü arkadaşları ile trafik kazası geçirerek yaralanması, ekipten 3 kişinin ölmesi oyuncuyu da çok yoğun bir şekilde etkilemişti. Uraz Kaygılaroğlu, ödülü aldığı sırada kürsüde yaptığı açıklamada da bu kazanın kendisinde yarattığı etkiyi anlatırken, “Günlük hayatımda birçok üzüldüğüm, takıldığım, canımı sıkan ve korktuğum şeyler çok anlamsızlaştı” ifadesini kullandı.

Bir dönem hayranı olduğu Cem Yılmaz’ı evde izlerken, o dönemde 140 kilo olduğunu ifade eden oyuncu, “Bugün bu ödülü alıyorum. O yüzden hiç pes etmemek, devam etmek, inandığınız şey uğuruna mücadele etmeliyiz” diye konuştu.

Uraz Kaygılaroğlu, nereden nereye geldi? Bir dönem Cem Yılmaz'ı izlerken, şimdi onun elinden ödül aldı! 7

Ödülünü Cem Yılmaz’ın elinden alan ve ona hayranlığını ifade eden oyuncu, hayallerinin peşinden gitmeyi seçti ve bunu da başardı. Oyuncunun bu mesajı de gençler için önemli bir hayat dersi olarak dikkat çekiyor.

Yeni projeler olabileceğini ama henüz net bir şeyin olmadığını anlatan Uraz Kaygılaroğlu, çok farklı bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkmaya gayret ettiğin söyledi.

Farklı karakterleri canlandırma konusunda özellikle bir çaba içinde olan Kaygılaroğlu, böylelikle oyunculuk yeteneklerini ve tecrübesini geliştirme fırsatı bulmuş oluyor.