Ana sayfa Sosyal Medya Tuzak dizisi bitse de bu çift kolay kolay unutulmaz! Akın Akınözü ve Bensu Soral’ın pozunu gören bir daha baktı!

Tuzak dizisi bitse de bu çift kolay kolay unutulmaz! Akın Akınözü ve Bensu Soral’ın pozunu gören bir daha baktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında büyük bir heyecanla beklenmişti Tuzak dizisinin yayınlanması. Özellikle Akın Akınözü ve Bensu Soral hayranları için heyecanlı bekleyiş ile birlikte dizi yayınlanmaya başlandı. Ancak hüsran yaşatan reytingleri ile birlikte dizinin takipçilerini üzen kararlar da arka arkaya geldi!

Yapımcılığını Acun Medya ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği dizide ayrıca Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz, Naz Göktan, Eylül Su Sapan da rol alıyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi, reytinglerde istenen başarıyı bir türlü sağlayamadı! Bu hafta yayın saati de 22.30’a çekilince, final söylentileri de arkasından geldi!

Ekim ayında başlayan dizi için çok uzun zaman hazırlık yapıldı, iddialı bir dizi olduğu şeklinde lanse edildi. İzleyenler açısından hikaye akıcı ve heyecan dolu. Oyunculuklar da beğeniliyor. Fakat Çarşamba akşamları yayınlanan diziler arasında Tutsak, daha küçük bir izleyici grubunu yakalayabildi.

Tuzak dizisi bitse de bu çift kolay kolay unutulmaz! Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın pozunu gören bir daha baktı! 8

Tuzak dizisi, daha çok sosyal medyada gündeme geldi. İzleyiciler arasında özellikle Akın Akınözü hayranlarının yorumları ayrıca dikkatleri çekti. Oyuncunun Hercai ve Kaderimin Oyunu dizilerinin yurtdışında yayınlanması ile birlikte yabancı hayran kitlesi de büyüdü. Daha Tuzak dizisi başlamadan sosyal medyadan Akın Akınözü hayranlığı da kendisini göstermişti. Ancak bu hayranlık da diziyi kurtarmaya yetmiyor!

Tuzak, sosyal medyada yayınlandığı günlerde günün en popüler, en çok konuşulan yapımı olmayı başardı. Ancak bu oranlar reytinglere yansıyamadı ne yazık ki… İzleyicisi için üzücü bir süreç bu ama bir taraftan da Bensu Soral ve Akın Akınözü hayranları için unutulmaz sahneler ekrana geliyor.

Ceren ve Umut çifti olarak iki oyuncu birbirlerine çok yakıştırılıyorlar. Ekran uyumları tutan iki oyuncu, karşılıklı sahneleriyle beğeniliyor ve sosyal medyada da konuşuluyorlar. İki oyuncunun geçtiğimiz günlerde BeStyle dergisinin kapağında yer almaları ise büyük sürpriz oldu! Derginin Aralık sayısı için objektif karşısına geçen iki oyuncunun pozu, dizi bitse bile unutulmayacak pozlar arasında yerini alacak!

Tuzak dizisi bitse de bu çift kolay kolay unutulmaz! Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın pozunu gören bir daha baktı! 9

Ekran çifti olarak yakıştırılan Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün objektif karşısına geçerek verdikleri bu pozu gören hayranları, sosyal medyada coşkulu bir karşılama yapıyorlar yorumlarıyla…