Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu, setten bildirdi! İsmail Demirci ve Anıl Altan’ın karizması!

Uraz Kaygılaroğlu, setten bildirdi! İsmail Demirci ve Anıl Altan’ın karizması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizi setinden Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaşımı ortamın ne kadar hoş olduğunu gösterdi. Ordu’daki İsmail Demirci ile son dönemde ekrandan uzakta kalan Anıl Altan ise karizma pozlarıyla dikkat çekti.

Sefirin Kızı dizisinde çekim arası akşam saatlerinde ateş yakan ekip, bir arada keyifli bir poz verdi. Uraz Kaygılaroğlu da bu fotoğrafı instagram hesabından yayınladı. Binlerce beğeni alan paylaşımda Esra Kızıldoğan, Doğukan Polat, İlayda Ildır ile birlikte Uraz Kaygılaroğlu yer alıyordu. Kaygılaroğlu’nun “Dudu’nun intikam ateşi” mesajı ise takipçilerini gülümsetti. Dizide Dudu karakterini İlayda Ildır canlandırıyor.

Uraz Kaygılaroğlu, setten bildirdi! İsmail Demirci ve Anıl Altan'ın karizması! 9

Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey karakterine hayat veren İsmail Demirci ise, adeta kariyer zıplamasını bu projeye borçlu. Ordu’da çekimleri devam eden ve Cumartesi akşamlarına renk katan dizi ile birlikte İsmail Demirci de bir hayli öne çıktı.

Dizideki rolünden sonra sosyal medyada paylaşımlarını sıklaştıran oyuncu, 1 milyon takipçiye de ulaştı ve hızla hayran kitlesini de artırmaya devam ediyor. Demirci’nin karizma pozları ise hayranlarını bir hayli mutlu ediyor. “Karizmaya gel” diye yorum bırakan takipçileri, Demirci’nin hem dizideki performansından hem de sosyal medyada aktif olmasından son derece memnun.

Uraz Kaygılaroğlu, setten bildirdi! İsmail Demirci ve Anıl Altan'ın karizması! 10

Anıl Altan ise ikiz kızlarının bakımı için genellikle evden paylaşımları ile dikkatleri çekiyor. Eşi Pelin Akil’in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Bahar karakteri ile katılmasının ardından, kızların kendisine emanet olduğunu sosyal medyadan duyuran Anıl Altan, zaman zaman hesabından fit haliyle pozlarını da yayınlıyor.

Uraz Kaygılaroğlu, setten bildirdi! İsmail Demirci ve Anıl Altan'ın karizması! 11