Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca’nın sokak tarzı! Yüsra Geyik’in afili pozu! İrem Helvacıoğlu çok uzaklara gitti!

Gizem Karaca’nın sokak tarzı! Yüsra Geyik’in afili pozu! İrem Helvacıoğlu çok uzaklara gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımları dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni projeye başlayan Gizem Karaca, Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik ve Seni Çok Bekledim ile ekrana dönecek olan İrem Helvacıoğlu üst üste paylaşımlarla göz doldurdu.

Fox TV’nin Baraj dizisine katılan ve Bahar karakteri ile de hikayede önemli bir değişikliğe yol açması beklenen Gizem Karaca, yeniden ekrana dönecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Oyuncu, boş zamanlarında ise köpeğini gezdiriyor ve pandemi dolayısıyla maskesiz de sokağa çıkmıyor… Oyuncunun sokak tarzı ise hayranların dikkatinden kaçmadı.

Gizem Karaca'nın sokak tarzı! Yüsra Geyik'in afili pozu! İrem Helvacıoğlu çok uzaklara gitti! 9

Arka Sokaklar dizisinde 15 sezondur Zeliha karakterine hayat vermekte olan Yüsra Geyik de farklı bir tarz sergiledi. Instagram hesabından In Style Türkiye dergisinin Aralık sayısı için çekilen özel pozunu yayınlayan oyuncu, güzelliği ve fit vücuduyla dikkatleri çekti.

“Yüsra hanım ne yapıyorsunuz” diye mesaj bırakan hayranları, oyuncunun bu tarzını çok beğendiklerini belirten yorumlar bıraktı.

Gizem Karaca'nın sokak tarzı! Yüsra Geyik'in afili pozu! İrem Helvacıoğlu çok uzaklara gitti! 10

Proje tasarımıın Özcan Deniz’in yaptığı ve başrolü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı Seni Çok Bekledim dizisi için ekip Katar’a gitti. Helvacıoğlu da Doha’dan son halini takipçilerinin beğenisine sundu.

Oyuncu, “Bir takım karantina değerlendirmeleri” notu ile çiçekli gömlekli halini paylaştı. “Bu nasıl güzellik” diye yorum bırakan takipçiler, binlerce de beğenide bulundu.

Gizem Karaca'nın sokak tarzı! Yüsra Geyik'in afili pozu! İrem Helvacıoğlu çok uzaklara gitti! 11