Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncular İdlib şehitlerimize ağlıyor! Uraz Kaygılaroğlu’ndan Esra Bilgiç’e mesaj yağdı!

Ünlü oyuncular İdlib şehitlerimize ağlıyor! Uraz Kaygılaroğlu’ndan Esra Bilgiç’e mesaj yağdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Suriye’nin İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik rejim güçlerinin saldırısı sonucunda 33 askerimizin şehit olması ve 32 askerimizin yaralanması yürekleri dağladı. Geceden bu yana Türkiye’ye gelen acı haberlerle sarsılıyor.

Şehitlerimizin acısını yaşayan ünlü isimler de instagram hesaplarında başsağlığı mesajları yayınlıyor. Bu isimler arasında Sefirin Kızı dizisinin Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu, Pınar Altuğ, Onur Büyüktopçu, Güldür Güldür Show’un Yeter’i Doğa Rutkay ve Ramo dizisinin Sibel’i Esra Bilgiç de var…

İşte ünlü oyuncuların instagram hesaplarında yayınladıkları mesajlar:

Uraz Kaygılaroğlu: Başımız sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar, ailelerine sabır dilerim.

Demet Özdemir: Başımız Sagolsun … Şehitlerimize Allah’tan rahmet , ailelerine sabırlar diliyorum…

Deniz Çakır: Sözüm yok duygumu ifade edecek.. YOK…offff

Pınar Altuğ: Allah yar ve yardımcınız olsun Mehmetçiğimiz.

Onur Büyüktopçu: Başımız sağ olsun. Zaman birlik zamanı. Allah sabır versin hepimize. #şehitlerimizvar Allah Türk askerini korusun..

Doğa Rutkay: Bu vatan sıvasız penceresiz evlerde büyüyen, ailesi yoksullukla mücadele eden, lakin kanaatkar ve gönlüne vatan sevgisi yerleştirilerek büyüyen büyütülen yiğitlerindir.

Esra Bilgiç: Garibanın, mazlumun yüreğini evlat acısıyla, kardeş acısıyla yakanların yüreği bin kat yansın kavrulsun. Şehit abilerimi ve kardeşlerimi rakamla değil sayıyla değil isimleriyle selamlıyorum.

Merve Oflaz: Üzgünüz, kızgınız.Başımız sağolsun. Şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum.Atam ne güzel demiş “ Savaş hayati değilse cinayettir “ anlayana…

Bülent İnal: Başımız sağolsun…. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Seda Sayan:Kandil gecesi şehitlerimiz var. Başımız sağolsun.

Acun Ilıcalı:Başımız sağolsun.Şehitlerimize Allah’tan rahme, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.Allah tüm milletimize sabır versin.

Oktay Kaynarca: Kardeşlerim Allah yar yardımcınız olsun. Şehitlerimizin mekanı cennet, gazilerimizin şifaları tez olsun.

Hakan Hatipoğlu: “Başımız sağolsun, Allah askerlerimize kuvvet versin. Gece gece midemize kalbimize oturdu, boğazımız düğümlendi. Ateş düşen evleri düşünemiyorum. Allah rahmet eylesin. Zor çok zor…”

Tarkan: “Başımız sağ olsun. İdlib’de hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Dualarım Mehmetçik’le…”

Beyazıt Öztürk: “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ocaklara acı düştü… Allah acılı ailelerine sabır versin.”

Çiğdem Batur: Bayrak bile küstü rengine…

Pelin Öztekin: Şehit olan askerlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Leyla Lydia Tuğutlu: Başımız sağ olsun

Burak Deniz: Milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimize Allahtan rahmet,yakınlarına sabır diliyorum..#savaşahayır

İlker İnanoğlu: Çok karanlık bir gün çok. Allah rahmet eylesin aslanlarımız dualarımız sizinle.”

Engin Altan Düzyatan: Çok üzgünüm, Şehitlerimize Allah’tan rahmet , yaralılara acil şifalar dilerim. Ateş hepimizin yüreğine düştü ama Allah şehit ailelerinin yardımcısı olsun, onlara sabır versin..

Doğa Rutkay: Yuvalarınıza düşen ateş hepimizi yaktı. Yakıyor. Allah sabır versin tüm analara babalara evlatlara. #şehitlerimizvar

Barış Arduç: Başımız sağ olsun…

Burcu Özberk: Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Cümleler düğümleniyor boğazımızda…

Ece Uslu: Başımız sağolsun.