Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’dan üst üste 2 sürpriz geldi!

Mucize Doktor’dan üst üste 2 sürpriz geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor, Perşembe akşamları izleyicilerle FoxTV ekranında buluşmaya devam ediyor. Dizinin her yeni bölümü büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla bekleniyor. Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Murat Aygen, Hazal Türesan ve Özge Özder’in başrollerinde yer aldığı yapıma zaman zaman ünlü isimler de konuk olmakta.

Bu konuklardan birisinin de Suat Sungur olduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncu dizinin yeni bölümünde izleyicilerle buluşacak.Usta aktör, televizyonda en son No:309 isimli dizide rol almış ve Fikret Sarıhan karakterini canlandırmıştı. Sungur, birçok dizide de faklı rollerde kendini gösterdi. Sihirli Annem dizisindeki Avni ve Akasya Durağı dizisindeki Mehmet karakterleri hafızalara yazıldı.

Mucize Doktor ile rekorlar kıran MF Yapım cephesinden de yeni bir dizi haberi geldi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Sen Kapımı Çal isimli dizi projesinin hazırlıklarına başladı.

Senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun yazmakta olduğu dizinin yönetmenliğini ise, Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisini de yöneten Ender Mıhlar yapacak. Henüz oyuncu seçimlerinin devam ettiği Sen Kapımı Çal isimli dizinin Nisan sonunda sete çıkması bekleniyor.