Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu’ndan eski eşi Melis İşiten’e mesaj!

Uraz Kaygılaroğlu’ndan eski eşi Melis İşiten’e mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /  Detay – Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, Haziran ayının başında Bodrum’da ekip ile buluşarak çekimlere katılmıştı. Sefirin Kızı dizisi geçtiğimiz hafta 1. sezon finalini yaparak hayranlarına bir süreliğine veda etti.

Sefirin Kızı’nda Engin Akyürek ve Neslihan Atagül ile birlikte başrolde bulunan ünlü oyuncu, başarılı performansı ile göz alıcı bir sezona imzasını attı. Uraz Kaygılaroğlu için dizinin önemli bir çıkış tahtası olduğu da görüldü. Sosyal medyada zaman zaman paylaşımları ile dikkat çeken oyuncu, eski eşine de mesaj yolladı.

Çift, 2014 yılının Haziran ayında evlendi. Kızları Ada ise 2016 yılında dünyaya geldi. Birbirlerine çok aşık olan çift tanıştıktan 3-5 ay sonra Kahramanmaraş’ta herkesi şaşırtarak üzerlerinde tişört ve kotlarıyla evlenmişti. 5 yıl boyunca büyük aşk yaşayan ikili, 2019 yılında ise boşandı.

Uraz Kaygılaroğlu, sonraki süreçte eski eşi ile saygı çerçevesi içinde kaldı ve ikili birbirlerini yıpratmak gibi bir çaba içinde olmadı.

Uraz Kaygılaroğlu’nun Melis İşiten’in doğum gününü kutladığı paylaşımı da dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu, “Nice yaşlara Melo”  diyerek eski günlerde bir mutluluk pozunu da paylaştı.

Uraz Kaygılaroğlu'ndan eski eşi Melis İşiten'e mesaj! 8

Ünlü oyuncu, eşine veda ettiği boşanma haberini duyururken, şu sözleriyle nokta koymuştu: “Melis’im, yol arkadaşım, kalbi güzelim, çocuğumun annesi; ben burada yan mahallede olacağım.”

Uraz Kaygılaroğlu'ndan eski eşi Melis İşiten'e mesaj! 9