Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu’nun bu yeteneğinden Sefirin Kızı daha fazla faydalansın!

Uraz Kaygılaroğlu’nun bu yeteneğinden Sefirin Kızı daha fazla faydalansın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı dizisiyle Star TV ekranında pazartesi akşamları izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Gediz Işıklı karakterini sevdiren ve belki de dizinin gidişatını değiştiren Kaygılaroğlu, Gediz’i Nare’ye kavuşturacak mı bilinmez.. Ama izleyicilerin Sancar -Nare aşkından daha çok Gediz – Nare aşkını istediği de sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa net bir şekilde görülüyor.

Kaygılaroğlu, yeteneklerini sadece dizide sergilemiyor.Ayrıca vizyonda olan ve büyük ilgi gören Gupse Özay imzalı Eltilerin Savaşı’nda da ünlü oyuncunun büyük bir izi var.

Ayta Sözeri’nin dizide şarkı söylemesi ve Uraz Kaygılaroğlu’nun da ona eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı. Hayranların ise bir istediği var… Gupse Özay instagram hesabından bu videoyu paylaştı ve “Uraz Kaygılaroğlu’nun sesi çok güzelmiş” diyerek de rol arkadaşını övdü.

Filmin 1 hafta içinde 1 milyon kişi tarafından izlenmesinin de tüm ekibin keyfini yerine getirirken, Sefirin Kızı hayranları Uraz Kaygılaroğlu’nun dizide daha çok türkü-şarkı söylemesini istiyor.

Geçtiğimiz bölüm hapiste Sancar ile Gediz’in türkiye eşlik etmeleri büyük beğeni toplamıştı.İşte Eltilerin Savaşı filmindeki o şarkı: