Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uraz Kaygılaroğlu’nun Sefirin Kızı’ndaki aşık halleri rol değilmiş!

Uraz Kaygılaroğlu’nun Sefirin Kızı’ndaki aşık halleri rol değilmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı dizisindeki Gediz Işıklı karakteri ile pek de kimsenin beklemediği müthiş bir çıkış yaptı. Kimsenin beklemediği derken, Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in bile önüne geçebileceğini kimse beklemiyordu.

Ancak dizinin yayınlandığı akşamlar sosyal medyaya bakarsanız Uraz Kaygılaroğlu’nun gündemin ilk sıralarına yerleştiğini ve izleyicilerin Sefirin Kızı dizisinden daha fazla Kaygılaroğlu ile ilgili paylaşım yaptığını görebilirsiniz.

Hem mimikleri hem oyunculuğu hem de karizması ile ekranda fırtınalar yaratan Uraz Kaygılaroğlu,Gediz Işıklı’nın Nare’ye olan aşkı gibi gerçek hayatta da kalbi aşk ile atıyormuş… Dizideki aşık rolünü çok iyi canlandıran oyuncunun kalbinin gerçek bir aşk ile dolu olması performansını da olumlu etkilemiş olmalı.

Magazin basınında yer alan haberlere bakılır ise sosyal medya fenomeni Mehtap Akgül ile birlikte oldukları yönünde iddialar bir hayli yayıldı.

Uraz Kaygılaroğlu'nun Sefirin Kızı'ndaki aşık halleri rol değilmiş! 9

Bu iddiaların en önemli dayanak noktası ise her iki ismin de sosyal medya üzerinden şifre gibi paylaşım yapması. Rapçi Ezhel’in “AYA” isimli şarkısındaki “Shawty benimle misin bu akşam?” şeklinde paylaşım yapan Uraz Kaygılaroğlu’ndan sonra Mehtap Akgül de şarkının devamı olan “Shawty bana baksan” notuyla fotoğraf paylaştı.

Uraz Kaygılaroğlu'nun Sefirin Kızı'ndaki aşık halleri rol değilmiş! 10

İşte karşılıklı olarak yapılan bu paylaşımlar ikilinin aşk yaşadığına yönelik iddiaları kuvvetlendirdi.

Ada isimli bir kızı bulunan Uraz Kaygılaroğlu, Melis İşiten ile olan 5 yıllık evliliğine 2019 yılında sürpriz bir şekilde nokta koymuş, çift boşanmıştı.

Uraz Kaygılaroğlu'nun Sefirin Kızı'ndaki aşık halleri rol değilmiş! 11