Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Nejat İşler’den Tamirhane filmindeki partneri Merve Dizdar’a övgü dolu sözler!..

Usta oyuncu Nejat İşler’den Tamirhane filmindeki partneri Merve Dizdar’a övgü dolu sözler!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Nejat İşler, yaklaşık 20 yıl önce Şehnaz Tango dizisiyle parladığından bu yana ekranın en sevilen yüzlerinden biri.

Sıra dışı karakteriyle dikkat çeken ve projelerinde çok seçici davranan yetenekli oyuncu en son Saygı dizisiyle ekrana gelmişti. Yakışıklı oyuncu geçtiğimiz günlerde Tamirhane filmiyle beyaz perdede hayranlarının karşısına çıktı.

Bugüne kadar rol aldığı yapımlarda pek çok kez kötü karaktere hayat veren oyuncu bu kez iyi bir karakteri canlandırıyor. Gazete Oksijen’e röportaj veren usta oyuncu yeni filmi ve özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Filmde iyi kalpli bir araba ustasını canlandıran oyuncu, arabalara meraklı olmadığını söyleyerek, “Benim ehliyetim bile yok. Hiç düşünmedim almayı bile. Dikkat dağınıklığı var bende. Araba sürerken bir şeye takılır gözüm böyle dalarım” şeklindeki açıklamasıyla dikkat çekti.

Usta oyuncu Nejat İşler'den Tamirhane filmindeki partneri Merve Dizdar'a övgü dolu sözler!.. 8

Tamirhane’de oyuncunun canlandırdığı ‘Yılmaz’ karakteri,  Merve Dizdar’ın canlandırdığı ‘Aynur’a aşık. Aralarında epey yaş farkı var. Aynur “Yılmaz Abi” diyor. İşler, partneri Merve Dizdar’dan da övgü dolu sözlerle bahsederek, “Merve ile çalışmak sahane. Yetişmek zor. Enerjisi çok yüksek. Yerinde durmuyor. Çok iyi oyuncu. Masumlar Apartmanı’nı Ezgi (Mola) ve Merve için izliyordum” dedi.

Usta oyuncu Nejat İşler'den Tamirhane filmindeki partneri Merve Dizdar'a övgü dolu sözler!.. 9

Bugüne kadar rol aldığı yapımlarda çok  iyi yönetmenlerle çalışan Nejat İşler, “Kariyerinize dönüp baktığınızda “Keşke” dediğiniz isimler var mı?” sorusuna ise şu cevabı verdi; “Çalışmadığım pek kimse kalmadı benim. Çalışmak isteyip de çalışamadığım bir iki kişi vardır o da kesin konuşmuşuzdur da bir şey yüzünden olmamıştır. Zeki Demirkubuz mesela. Çok konuştuk ama bir türlü olmadı. Denk gelmedi. Hala da çalışabiliriz.”