Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Oktay Kaynarca verdiği sözü tutmanın gururunu yaşıyor!

Usta oyuncu Oktay Kaynarca verdiği sözü tutmanın gururunu yaşıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz macerasından sonra yeni sezonda yine ATV ekranlarında, bu defa Ben Bu Cihana Sığmazam adlı yapımla izleyici karşısına çıktı.

Her projesi çok uzun soluklu olan ve ses getiren oyuncudan beklenti bu defa da yüksekti. Usta oyuncu, aynı zamanda yapım ortağı ve başrolü olduğu yeni projesi için iddialı sözler sarf ediyordu.

ATV ekranında salı akşamları yayınlanmaya başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam, Pelin Akil ve Ebru Özkan gibi etkili kadın oyuncularıyla da ön plana çıkan bir yapım oldu.

Dizi başlamadan önce hakkında, “Yeni sezonun lokomotifi olacak” diyerek dizi hakkında çok iddialı konuşan Oktay Kaynarca, bunu gerçekleştirme noktasında olmanın heyecanı içinde.

Usta oyuncu Oktay Kaynarca verdiği sözü tutmanın gururunu yaşıyor! 7

Dizinin hazırlık aşamasından itibaren gece gündüz demeden çalışan oyuncu, instagram hesabında yaptığı son paylaşıma da yazar Anton Çehov’un “Bizi çalışmak kurtarır” sözünü not düştü. Oyuncu bu mesajıyla da aynı hırs ve heyecan ile çalışmaya devam ettiklerinin mesajını vermiş oldu.

Oktay Kaynarca’nın paylaşımı kısa sürede, “Harika bir dizi ve ekip”, “Soluksuz izliyoruz”, “Başarılar” ve “Emektar” gibi yüzlerce yorum aldı.  Asuman Dabak ve Seda Sayan’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler oyuncunun paylaşımına, alkış emojisi ile yorum yaptılar.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Cezayir Türk’ karakteri olarak ekranda yer alan Oktay Kaynarca’ya göre dizinin kısa sürede elde ettiği başarıda ekip çalışması ve hikayenin zenginliğinin katkısı büyük.