Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Selda Alkor sosyal medyada takipçilerini zamanda yolculuğa çıkardı!..

Usta oyuncu Selda Alkor sosyal medyada takipçilerini zamanda yolculuğa çıkardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yer aldığı sayısız film ve Türkiye televizyonlarına damga vurmuş dizileriyle efsaneleşen usta sanatçı Selda Alkor instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarını 1965 yılına götürdü.

Ünlü oyuncu, 1965 yılında rol aldığı İnatçı Gelin adlı filmin setinden bir fotoğraf paylaştı. Filmin yönetmeni Sırrı Gültekin ve oyuncu Münir Özkul ile birlikte verdiği pozu sosyal medyada yayınlayan Selda Alkor’un paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Çekimleri Sapanca’da gerçekleşen, 1965 yılında yayınlanan İnatçı Gelin filminde Cüneyt Arkın, Münir Özkul ve Tanju Okan ile başrolde yer alan Selda Alkor paylaşımıyla, filmin yönetmeni Sırrı Gültekin ve oyuncu Münir Özkul’u andı.

Usta oyuncu Selda Alkor sosyal medyada takipçilerini zamanda yolculuğa çıkardı!.. 7

Selda Alkor fotoğrafın altına, “Elime ‘İnatçı Gelin’ filminden kamera arkası bir kare geçti rahmetle anıyorum yönetmen Sırrı Gültekin ve Münir Özkul ile Sapancadan” notunu düştü.

En son Star TV’nin Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılan Selda Alkor bir takipçisinin, “Filmin konusu Hayat Bayram Olsa filmiyle aynı değil mi’ sorusu üzerine ise “Bilmiyorum ama öyleyse bizim filmden kopya yapmışlardır,  siyah beyazlar önce çekildi.” cevabını verdi.