Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Zafer Algöz, Kıvanç Tatlıtuğ’u bakın nasıl uyardı!..

Usta oyuncu Zafer Algöz, Kıvanç Tatlıtuğ’u bakın nasıl uyardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Usta oyuncu Zafer Algöz sosyal medyadan Kıvanç Tatlıtuğ’u uyardı. Torunuyla fotoğrafını paylaşan Zafer Algöz, yakışıklı oyuncu  Kıvanç Tatlığ’a yaptığı göndermeyle dikkat çekti.

Zafer Algöz, yakın dostu ünlü komedyen Cem Yılmaz ile birlikte futbol A Takımımızın tercümanlarından Sinan Levi’nin düğününe katıldı.

Sinan Levi hayatını Serra Ezgi Onur ile birleştirdi. Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen düğün töreninden Cem Yılmaz ve küçük torunu Bora Akın ile birlikte bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşan Zafer Algöz fotoğrafın altına yazdıklarıyla dikkat çekti.

Usta oyuncu Zafer Algöz Kıvanç Tatlıtuğ'u bakın nasıl uyardı!.. 65

Zafer Algöz, fotoğrafın altına, “Yeni jönümüz.  Titre Kıvanç Tatlıtuğ.  Torunum sağlam geliyor” notunu düştü. Takipçileri de Algöz’ün paylaşımına; ‘Şimdi Kıvanç düşünsün’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Cem Yılmaz filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Zafer Algöz, ünlü komedyenin geçtiğimiz günlerde Netflix’de yayınlanmaya başlayan Erşan Kuneri dizisiyle hayranlarının karşısına çıkıyor.

Cem Yılmaz’ın hem hikayesini yazdığı hem yönetip hem de başrollerden birini paylaştığı Erşan Kuneri dizisi, komedyenin daha önceki filmleri GORA ve Arif V 216’daki karakteri Erşan Kuneri’nin maceralarına odaklanıyor.

Erşan Kuneri’nin başrollerinde; Cem Yılmaz ile birlikte Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi hepsi birbirinden başarılı ve sevilen isimler yer alıyor.