Ana sayfa Sosyal Medya Üşüyenlerde bugün! Nurgül Yeşilçay ve Nilperi Şahinkaya’yı gören, kar yağıyor sanacak!

Üşüyenlerde bugün! Nurgül Yeşilçay ve Nilperi Şahinkaya’yı gören, kar yağıyor sanacak!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kasım ayının gelmesiyle birlikte hava sıcaklıklarında da ciddi bir düşüş yaşandı. Ekim ayını nispeten daha sıcak geçiren tüm yurtta sıcaklıklar düşerken, İstanbul’da da geçtiğimiz haftadan itibaren 8-9 derecelere varan düşüşler yaşanıyor sıcaklıklarda.

Yağmurların da başladığı ve güneşin kendisini kapalı havalara bıraktığı İstanbul günlerinde, iki ünlü isim de ne kadar üşüdüklerini göstererek “Kış geldi” mesajını verdiler.

Bu isimlerden ilki geçtiğimiz hafta Kanal D ekranlarında yayınlanan Yeni Hayat dizisi final yapan Nilperi Şahinkaya. Oyuncu, balkonda kahve içerken çekilen bir fotoğrafını paylaşmış ama keyif yaparken üzerindeki peluş paltosu da dikkatlerden kaçmıyor.

İyiden iyiye üşüdüğü anlaşılan Nilperi Şahinkaya, “Balkonda otururum ama paltoyla” pozunu vermiş adeta…

Üşüyenlerde bugün! Nurgül Yeşilçay ve Nilperi Şahinkaya'yı gören, kar yağıyor sanacak! 8

Şimdilerde Kefaret isimli yeni dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay da kışı getirenlerden! Henüz Sonbahar soğuklarının kısa bir süredir hissedilmeye başlamasına karşın Yeşilçay, kış ayına geçmiş bile!

Oyuncu ne kadar üşüdüğünü aşağıdaki paylaşımına not olarak düşerken üzerine giydiği palto ve içine giydiği kapüşonlu sweat ile poz vererek baya baya üşüdüğünü de gösteriyor…

Üşüyorum kardeşim naabıyım????????‍♀️
???? @necoakdeniz ????

Üşüyenlerde bugün! Nurgül Yeşilçay ve Nilperi Şahinkaya'yı gören, kar yağıyor sanacak! 9