Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinin ne zaman final yapacağını soranlara Zafer Ergin yanıtı

Arka Sokaklar dizisinin ne zaman final yapacağını soranlara Zafer Ergin yanıtı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 15.sezonuyla ekranlarda yer almaya devam eden Arka Sokaklar dizisinin 15. sezonu devam ediyor. Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin, bir alışveriş merkezinde kameralara yakalandı. Maskesini takarak önlemini alan usta oyuncu, bazı politikacıların bile koronavirüse yakalandığını hatırlattı ve “Allah hepimizi korusun” dedi.

Her şeyin güzel olacağı mesajını veren Zafer Ergin, Arka Sokaklar dizisiyle ilgili de güzel bir ifade kullandı. “15 seneyi bitirdik, ikinci 15 seneye girdik” diyen usta oyuncu, herkesi gülümsetti. Zafer Ergin, 15 senede herkesin büyüdüğünü, akıllandığını, güzel şeyler yapmak için bilinçlendiğini vurguladı ve o zamanın küçük çocuklarının bugün iyi noktalara geldiğini vurgulayarak, dizinin ne kadar uzun bir zamana yayıldığını anlattı.

Zafer Ergin, “İnşallah Türkiye, bizim gibi büyür” diyerek de imalı bir ifade kullandı. Dizide çocuk oyuncu olarak başlayanların bugün farklı bir noktada olduklarını anlatan ünlü sanatçı, 15 yılın az bir zaman olmadığının altını çizdi.

“Bir seyirci yetiştirdik, Arka Sokaklar’da bizimle beraber yaşayan bir seyirci” diye konuşan Zafer Ergin, uzun yıllar çalışmayı da arzu ettiğini söyledi.

Usta oyuncu, “Yaptığımız bir ekip işi. Gerçekten hiç kimsenin tek başına hiç kimsenin yürütemeyeceği bir iş. Kameramanından sahne düzenini yapana, yönetmene ve beraber oynadığımız arkadaşlara kadar. Arka Sokaklar’da özellikle bu tılsımı yakaladığımız için 15 senedir ağız tadıyla, çok başarılı şekilde, sağlıklı bir şekilde yürütüyoruz. Bunu da yürüteceğiz” açıklamasıyla da projenin uzun süreli olarak devam edeceğinin de mesajını verdi.