Ana sayfa Sosyal Medya Utku Coşkun ile Sümeyye Aydoğan, Duy Beni dizi setiyle ilgili itiraflar yaptı!

Utku Coşkun ile Sümeyye Aydoğan, Duy Beni dizi setiyle ilgili itiraflar yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanmakta olan Duy Beni isimli dizide Melis karakterini canlandıran Sümeyye Aydoğan, son dönemde ismi en çok konuşulan genç oyunculardan birisi haline geldi. Dizinin büyük beğeni toplamasının yanı sıra, karakterin de izleyicilerin dikkatini çekmesi sonucunda Sümeyye Aydoğan, kısa sürede tanınan bir isim haline gelmeye başladı.

Yine Duy Beni dizisinde rol alan ve çok da başarılı bir performans ortaya koyan Utku Çoşkun, canlandırdığı Ozan karakteri ile beğeni topladı. Sosyal medyada hayran sayısını artıran ve isminden sıklıkla konuşturan oyuncu, partneri Sümeyye Aydoğan gibi kısa sürede tanınma fırsatını elde etti.

Sümeyye Aydoğan, 1997 doğumlu ve bazı dizilerde tecrübe yaşadıktan sonra Duy Beni ekibine katıldı. Utku Coşkun ise 1996 yılında doğurdu ve Hekimoğlu isimli diziyle dikkat çekmişti. Şimdi Ozan ve Melisa karakterleri iki genç oyuncuya hayatlarının en önemli fırsatını verdi.

Utku Coşkun ile Sümeyye Aydoğan, Duy Beni dizi setiyle ilgili itiraflar yaptı! 7

Kariyerlerinin başında kısa sürede tanınma imkanı bulan Duy Beni dizisinin iki genç ismi Onedio platformunun youtube kanalına konuk oldu. Hayranlarından gelen soruları yanıtlayan ikili, neşeli halleri ve iyi bir uyum sergilemeleri ile dikkatleri çekti.

Duy Beni dizisinin setinde en komik ismin Taha Bora Elkoca olduğunu anlatan ikilinin sözleri, sezin en dobra isminin Sümeyye olduğunu ve sette en çok yemek yiyen kişinin ise Rabia Soytürk olduğunu ortaya çıkardı.

Duy Beni dizisinde en aktif ismin Ayşe karakterini canlandıran Gökçe Güneş olduğu da ikilinin sözlerinden anlaşılıyor.

Duy Beni dizi setinde en çok söylenen ikili oldukları itirafında da bulunan Utku Coşkun ile Sümeyye Aydoğan, başka birisinin ismini vermemek için kendilerini söylediklerini belirterek gülümsetti.

Dizinin beşinci bölümünde Ozan ile Melisa’nın kavga ettiği sahneyi unutamadıklarını anlatan ikili, birbirleri ile iyi bir uyum içinde olduklarını da programda bir kez daha gösterme fırsatı buldular. O görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.