Ana sayfa Dizi Haberleri Lizge Cömert ile Yiğit Koçak’ın Kardeşlerim dizisinde unutamadıkları bir sahne var!

Lizge Cömert ile Yiğit Koçak’ın Kardeşlerim dizisinde unutamadıkları bir sahne var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Süsen karakterini canlandıran Lizge Cömert ile Ömer olarak izlemekte olduğumuz Yiğit Koçak’ın çok iyi bir uyum sağlaması hayranlarının da bir anda patlama yapması sonucunu doğurdu. Dizinin genç oyuncuları sosyal medyada çok fazla öne çıktı ve Süsen ile Ömer karakterleri de iki genç oyuncunun kısa sürede geniş kitleler tarafından tanınmasını sağladı.

Kardeşlerim dizisinde üçüncü sezon başladı ve heyecanlı yeni bölümler izleyicileri de atv ekranına çekiyor. Dizide Yiğit Koçak ve Lizge Cömert hem yeni deneyimler kazanıyor hem de sosyal medyanın da desteğiyle hayran sayılarını fazlasıyla artırıyor. Oyuncuların her halini de hayranları merak ediyor.

Dizinin üçüncü sezonu ile ilgili Kardeşlerim youtube kanalındaki videoda sempatik halleriyle gülümseten ikili, birbirleri ile ne kadar uyumlu olduklarını da gösterdiler. Dizide başka bir karakteri canlandırmak isteseler kimi oynamayı tercih ederlerdir?

Lizge Cömert ile Yiğit Koçak'ın Kardeşlerim dizisinde unutamadıklari birer sahne var! 37

Lizge Cömert’e göre Ömer karakterini canlandırmak çok zevkli olurdu. Yiğit Koçak da partneri gibi düşünüyor ve Süsen karakterinin canlandırması hoş bir karakter olduğunu belirtiyor. Ancak Yiğit Koçak’ın gönlündeki rol aslında Celil Nalçakan’ın canlandırdığı Akif karakteri. Aslında Akif, dizinin merkezinde yer alıyor ve onun sayesinde de gerilim, entrika, olaylar hiç eksik olmuyor.

Yiğit Koçak, Akif dışında Tolga karakterini canlandırmanın da güzel olabileceğini ifade etti. Kardeşlerim dizisinde Yiğit Koçak, Kadir karakterinin ölümünden sonra onu yıkadığı sahnenin kendisi için çok zor geçtiğini ifade etti.

Lizge Cömert ise Süsen ile Kaan’ın düştüğü sahneyi unutamıyor. O sahnenin kamera arkasında çok zorlandıklarını anlatan oyuncu, sahneyi çok ciddiye aldıklarını ve Eren Ören ile dövüştüklerini anlattı.