Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu transfere doymuyor! Leyla Feray da kadroda!

Uyanış Büyük Selçuklu transfere doymuyor! Leyla Feray da kadroda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 İstanbul doğumlu olan ünlü oyuncu Leyla Feray’ın yeni sezonda hangi yapımda rol alacağı belli oldu. En son 2016-2017 sezonunda Muhteşem Yüzyıl Kösem isimli dizide Ayşe Sultan olarak televizyonda yer alan oyuncu, ayrıca Netflix’te yayınlanan mini dizi Rise of Empires Ottoman isimli yapımda da Huma Hatun olarak bulunmuştu.

Leyla Feray’ın Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle anlaştığını gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu. Dev bir bütçeye sahip olan Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizinin fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayınlandı ve izleyicilerden büyük ilgi gördü.

28 Eylül Pazartesi akşamı TRT1 ekranında dizinin ilk bölümü izleyicilerle buluşacak. Akli Film tarafından hazırlanmakta olan dizide büyük ve önemli bir oyuncu kadrosu kuruldu. Dev bütçesiyle de dikkat çeken dizi, Selçuklu dönemindeki taht savaşlarını konu alıyor… Savaş sahneleri ile de çok etkileyeceği fragmanlarla anlaşılan dizinin yeni oyuncusu Leyla Feray, Geyher Hatun karakterine hayat verecek.

Dizinin kadrosunda yer alan isimler şöyle:

Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Ekin Koç
Sevda Erginci
İlker Kızmaz
Çiğdem Selışık Onat
Hatice Şendil
Osman Sonant
Cemal Toktaş
Gürkan Uygun
Nik Xhelilaj
Mehmet Özgür
Leyla Feray