Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Maria ile Mustafa, son dizisi oldu! Haldun Boysan’ın son röportajı yürek burkuyor!

Maria ile Mustafa, son dizisi oldu! Haldun Boysan’ın son röportajı yürek burkuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Haldun Boysan, 6 Temmuz 1958 Ankara doğumlu usta bir isimdi… 31 Ağustos 2020 günü kalp yetmezliği sonucu, Maria ile Mustafa dizisi için bulunduğu Ürgüp’ta otel odasında geçirdiği kalp krizi sonucu, yaşamını yitirdi. Kalp pili bulunan ve değiştirmekte geciken ünlü oyuncunun, sağlığına dikkat etmediği için yönetmen Faruk Teber tarafından daha önce uyarıldığı da ortaya çıkmıştı.

Haldun Boysan’ın vefatı sanat camiasını, dostlarını derinden yaraladı. 62 yaşındaki usta oyuncu için Maria ile Mustafa son dizisi oldu. Haldun Boysan, dizi öncesinde tanıtım çekimlerinde yer almış ve o sırada da Dizi TV programına heyecanını anlatmıştı.

Haldun Boysan’ın son röportajı da bu oldu. Oyuncu, büyük heyecan duyduğunu belirten sözleriyle yürekleri burktu. Boysan, röportajda şöyle konuşmuştu: “Farklı, ters köşe bir iş. Okurken de çok keyif almıştım, çalışırken daha da çok keyif alacağız. İnşallah başarılı olacağız.”

Birçok dizi ve sinema filminde rol alan Haldun Boysan, ekranın tanının isimlerinden birisiydi. Rolleriyle akıllara kazındı, genç yaşta yaşımını yitirmesi ise büyük bir talihsizlik oldu.

Sanatçının son yolculuğunda sevenleri hazır bulundu. Cenazeden sonra açıklama yapan Jessica May, “Haldun ağabey ile tanışmak, onunla çalışmak benim için çok büyük bir şanstı. Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun hepimizin. Ağabeyim oldu, nur içinde yatsın” diye konuştu.

Hilmi Cem İntepe de son görevini yerine getirdi ve başsağlığı diledi. Oyuncu, “Çok üzgünüz, başımız sağ olsun. İşte hayat; sabah gülüp, eğlendiğin bir insan akşam vefat edebiliyor” dedi.