Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Kerem Bürsin ikilisi sosyal medyayı resmen ele geçirdi!

Hande Erçel, Kerem Bürsin ikilisi sosyal medyayı resmen ele geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en uyumlu dizi çifti olmaya aday olan Kerem Bürsin ile Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisiyle birlikte büyük bir çıkış sergiledi… İki ünlü isim de adeta kariyerlerinde çok iyi bir fırsatı birlikte oluşturdu. Enerjilerinin tutmasının yanı sıra esprili halleriyle de sosyal medyada sıklıkla yer alan ikili, hayranlarını da her seferinde şaşırtmayı başarıyor.

Reyting sonuçlarına bakıldığında ekranda şu anda yayınlanan tüm diziler arasında Sen Çal Kapımı 7’li reyting oranlarını yakalayabilen tek yapım… Yani birçok iddialı dizi bile şu aşamada bu ikilinin elde ettiği başarının gerisinde duruyor. Ancak bu sadece dizideki hikaye ve karakterler ile gelen bir başarı değil…

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi daha ilk tanışmalarından bu yana sıcak mesajlar veriyor. Sempatik kişiliklerini konuşturuyor ve enerjileriyle de hayranlarını adeta mest ediyor. Instagram canlı yayınlarında birbirlerine takılan, espriler yapan, nispet yapan halleri ile dikkat çeken ikili, sosyal medya üzerinden izleyicileri adeta kendilerine bağladı.

Bu durumun bir taktik değli, bir doğallık içermesi de sosyal medya kullanıcılarını etkiledi. İki ünlü isim de doğal hallerini yansıttıkça ilginin arttığı gözleniyor. Bunun son örneğini de ikilinin iddialaşmasında görüyoruz.

Hande Erçel’in araç içinde verdiği hoş pozuna Kreem Bürsin yorum yaptı ve “Bu pozun aynısını bende yapacağım… Aynısını!” diye yazdı… Bu bir iddialaşmaydı. Kullanıcılar için de sempatik bir durum oluşturdu. Kerem Bürsin’in Hande Erçel’i kıskandığı yorumları da yapıldı.

Hande Erçel, Kerem Bürsin ikilisi sosyal medyayı resmen ele geçirdi! 7

İki ünlü oyuncu doğal hallerini sergiledikçe, sosyal medyadan birbirleri ile etkileşim halinde bulundukça başarıları da artarak sürüyor…