Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uzak Şehrin Masalı dizisine yeni bir oyuncu katıldı!

Uzak Şehrin Masalı dizisine yeni bir oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşacak olan Uzak Şehrin Masalı, başlıyor… 12 Eylül akşamı saat 20.00’da dizinin ilk bölümü yayınlanacak. Aslıhan Güner’i bu sefer Umay karakterinde izleyeceksiniz. İki sezon boyunca Show TV ekranında Yıldız olarak gayet başarılı performans sergileyen oyuncu, bu sefer hayranlarını dram rolüyle şaşırtacak.

Yasak Elma’nın ardından Barış Kılıç yeni rolüyle yine dikkatleri çekecek. Timur Acar ve Begüm Birgören’in de başrollerinde yer aldığı dizinin çekimlerine Kars’ta devam ediliyor. Uzak Şehrin Masalı etkili bir hikaye ile ekrana gelmeye hazırlanırken, kadroya yeni bir isim daha katıldı.

Hikayede sürpriz bir karakter ile tansiyonu yükseltecek olan Yıldırım Bayazıt, yeni dönemde Fox TV ekranında olacak.

Uzak Şehrin Masalı dizisine yeni bir oyuncu katıldı! 7

Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin yapımcısı ise 25 Film… Hatırlanacağı üzere 25 Film, geçen sezon Kefaret dizisini yapmıştı.

Bir annenin yürek burkan hikayesini izleyeceğiniz dizinin fragmanların çok etkileyiciydi.

Çocukları için yaşayan ve onlar için nefes alan Umay karakteri, hayatın zorlu sınavlarından geçecek. Kimsesiz, sokakta kalmış ve yardıma muhtaç bir kadın olarak zorlu sınavlar veren Umay, hikayesi ile herkesi derinden etkileyecek.