Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner ne yapıyor, planları neler? Hayranları çok sordu, işte yanıtlar!

Aslıhan Güner ne yapıyor, planları neler? Hayranları çok sordu, işte yanıtlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, bir arkadaşının verdiği davete katıldı ve yine gülen yüzüyle hayatında her şeyin yolunda olduğu mesajını net bir şekilde vermiş oldu. Oyuncu, iyi olduğunu ve dinlenme süreci içinde bulunduğunu söyledi.

2 sezon süren Kuzey Yıldızı dizisinin ardından bu sezonun başında Uzak Şehrin Masalı isimli diziyle Fox TV ekranında yer alan oyuncu, hikayenin düşük reytingler nedeniyle kısa sürmesinin talihsizliğini yaşadı. Sonrasında herhangi bir projede yer almayan oyuncu, uzun bir dinlenme süreci geçirdi.

Ünlü oyuncunun bu uzun süreli dinlenme sürecinde hayranları da sabırsızlıkla yeni projeler bekliyor. Dijital diziler için de teklif almasına rağmen, televizyon dizisiyle kış sezonunda yeniden ekranda olmayı arzu eden Aslıhan Güner, böylelikle hayranlarının beklediği müjdeyi vermiş oldu. Henüz proje belli olmasa bile gelen teklifler arasında beğendiği işlerin olduğunu belirten oyuncu, yeni sezonda yeniden ekranda olacağını duyurdu.

Aslıhan Güner ne yapıyor, planları neler? Hayranları çok sordu, işte yanıtlar! 7

2-3 sezon çok yoğun bir zaman geçirdiğini belirten oyuncu, hem Ordu hem de Kars’ta geçen günlerinin kendisini yorduğunu ifade etti. Aslıhan Güner, “Kendimi özlemişim. Kitap okuyorum, güzel filmler izliyorum. Yaz sezonunun gelmesiyle de projeler gelmeye başladı. Toplantılarımız var, görüşmelerimiz var” diye konuştu.

Aslıhan Güner, Eylül ayında başlayacak yeni sezon için projeler için görüşmeler yaptığını ve ekrana geri döneceğinin mesajını verdi. Okuduğu güzel projeler olduğunu ama henüz net bir karar vermediğini de belirten oyuncu, “Heyecanlanmaya başladım, inşallah sezonda ekranda olacağım” diyerek müjdeyi verdi.

Televizyon dizilerinin zorlu atmosferine karşın, dijital dizilerin daha uygun çalışma ortamları olduğuna vurgu yapan Aslıhan Güner, yine de televizyon projelerinde olmayı tercih edecek. Oyuncu, bunu şu sözlerle anlattı:

“16 yaşından bu yana oyunculuk yapan biri olarak, gerçekten alıştım. Set emekçisi olma durumuna alışmış durumundayım. İşimi seviyorum. Bu konuyla ilgili çok şikayet etmiyorum.”

Dijital projeleri şimdiye kadar kabul edemediğini, gelen projelerin kalbine dokunmadığı için de yer almak istemediğini anlatan Aslıhan Güner, muhtemelen yeni sezonda televizyon dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak.