Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Uzaktan görenler Mesut sanıyor!” Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar’a vedasında çok özel not!

‘Uzaktan görenler Mesut sanıyor!” Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar’a vedasında çok özel not!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların fenomen olmuş yapımlarından birisi Arka Sokaklar. Erler Film imzalı dizi, tam 17 sezondur ara vermeden ekrana geliyor. Kanal D’nin vazgeçilmeyen yapımları arasında yer alan dizi, her sezon, kemikleşmiş bir izleyici kitlesi tarafından heyecanla takip edilmekte.

Her sezon sonunda bazı ayrılıklar yaşanıyor, her sezon başında da yeni isimlerle yola devam ediliyor. Ancak dizinin bazı ‘vazgeçilmez’ olarak görülen isimleri var ki onların gitmesi dahi düşünülemiyor! En azından şu ana kadar böyleydi! Fakat durum değişti!

Dizinin ‘As’larından olan Mesut Komiser’e hayat veren Şevket Çoruh’un diziden ayrılacağı ile ilgili kimi söylentiler yaz sezonunda dillendirilmişti. Fakat resmi bir açıklama yapılmamış olması, izleyiciyi rahatlatmıştı. Tam da sezon başlarken gelen haberle Şevket Çoruh’un ayrılacağı bilgisi, herkesi derinden üzdü.

Aslında dedikodular üzerine hem kanaldan hem de yapım firmasından gelen bilgiler içinde Şevket Çoruh’un ayrılacağına yönelik bir intiba yaratılmadı. Bu da devam edeceğine yoruldu.

Fakat 17. sezon öncesinde Şevket Çoruh’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklama, durumu net bir şekilde ortaya koydu!

'Uzaktan görenler Mesut sanıyor!" Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a vedasında çok özel not! 7

Usta oyuncu, herkesi şaşırtan açıklaması ile Arka Sokaklar hikayesine son noktayı koyduğunu gösterdi! Veda sözleri ile dikkat çeken Şevket Çoruh, tam 632 bölüm yer aldığı diziyle ilgili olarak duygusal bir yazı kaleme aldı.

Yaptığı açıklamada kullandığı ifadeler hüzünlendirirken, aynı zamanda son cümlesindeki vurgusu da dikkatleri çekti!

Şevket Çoruh, Mesut Komiser’e ve izleyiciye şu sözlerle veda etti:

“Hoşça kal Mesut. 16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler. Uzaktan görenler Mesut sanıyor, bir Şevket’e döndü benim hayatım…”

Çoruh’un son cümledeki ironik sözleri de ayrı bir gönderme oldu diziye ve kendi hayatına… Bu arada Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda da yeni isimler kadroya dahil oldu. Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova bu isimler arasında.

Başrollerinde Zafer Ergin,  Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun oynadığı Arka Sokaklar’ın yakın zaman içinde 17. bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor.